Home / PG INFO / Najave / Najnoviji model i u Crnoj Gori: Minimalizam, inovacija i originalni dizajn – adidas Deerupt

Najnoviji model i u Crnoj Gori: Minimalizam, inovacija i originalni dizajn – adidas Deerupt

Adidas Originals nedavno je predstavio najnoviji model – Deerupt, koji na savremen i inovativan način predstavlja nasljeđe brenda. Inspirisana prošlošću i osnažena modernim dizajnom, silueta novih adidas Deerupt patika predstavlja izazov za jednostavnost. Dizajneri ove patike odvažnog i minimalističkog izgleda, inspiraciju su pronašli u prošlosti, koristeći mrežu kao nadahnuće. Adidas Deerupt predstavlja kombinacije tekstura, slojeva i perspektiva unutar jedne siluete pri tome zadržavajući izuzetno laganu konstrukciju upotpunjenu rastegljivim gornjištem kako bi se omogućila maksimalna prilagodljivost stopalu.
Novi adidas Deerupt rezultat je hrabrog iskoraka u dizajnu bez kompromisa udobnosti i funkcionalnosti. Patika koja predstavlja vrhunski spoj adidas prošlosti i inovativne tehnologije budućnosti.
Novi model, snažnog i autentičnog vizuelnog identiteta, dolazi u jedinstvenoj Solar Bird paleti, kombinujući dvije legendarne nijanse brenda adidas – Solar Red i Bluebird. Model možete pronaći u BUZZ shopu u Delta City-ju u Podgorici, Kotoru i Baru kao i u online shopu www.buzzsneakers.com

Check Also

Pogledajte kako će izgledati novi kompleks umjesto hotela City! (FOTO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *