UHAPŠENI MLADIĆ I DJEVOJKA: Ukrali Ajfon, pa tražili 300 eura da ga vrate vlasniku? - Volim Podgoricu

UHAPŠENI MLADIĆ I DJEVOJKA: Ukrali Ajfon, pa tražili 300 eura da ga vrate vlasniku?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar lišili su jutros slobode I.Ž. (19), državljanina Crne Gore iz Bara, i B.E. (18) iz Moskve, rusku državljanku sa boravkom u Baru, zbog sumnje da su sinoć kasno, na štetu ruskog državljanina M.E. (18), počinili krivično djelo iznuda.

Naime, M.E. je kasno sinoć, poslije ponoći, prijavio CB Bar da mu je te večeri, dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Baru, od strane nepoznatog lica otuđen mobilni telefon marke iPhone 8, te da nepoznata lica pokušavaju da od njega iznuda 300 eura kako bi mu vratila telefon. Ta lica su oštećenog M.E. kontaktirala preko društvene mreže tražeći mu navedeni novac i ugovarajući vrijeme i mjesto predaje novca, na što je M.E. pristao i ovim licima predao novac u iznosu od 200 eura nakon čega su I.Ž. i B.E. lišeni slobode zbog sumnje da su počinili ovo krivično djelo.

Osumnjičeni I.Ž. i B.E. će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Otuđeni telefon iPhone 8 i iznuđeni novac u iznosu od 200 eura su vraćeni oštećenom M.E.

 

                                                                                         

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com