Porodicu srpske princeze zadesile strašne nesreće: Ćerka još uvijek u sekti, sina skinuli sa vješala - Volim Podgoricu

Porodicu srpske princeze zadesile strašne nesreće: Ćerka još uvijek u sekti, sina skinuli sa vješala

Porodicu srpske princeze Katarine Oksenberg, ćerke Jelisavete Karađorđević, zadesila je nova tragedija. Katarina i dalje vodi bitku da izbavi ćerku Indiju iz kandži seks kulta, a sada se njenoj porodici desila nova drama.

Naime, sin njenog bivšeg supruga Kasper Van Dien mlađi (16) skinut je sa vješala i ljekari se bore za njegov život.

Dječak, koga je Katarina Oksenberg gledala kao svoje dijete dok je bila u braku sa njegovim ocem, pokušao je samoubistvo vješanjem u psihijatrijskoj bolnici.

On je pao u komu, a Keri Mičam, majka dječaka, i unuka američkog glumca Roberta Mičama, objavila je na društvenim mrežama da sumnja da će se njen sin Kasper izvući, javili su svjetski mediji.

“Moj sin se objesio. Ne reaguje i ne diše dobro. Ne znamo da li će preživjeti”, rekla je za portal “Radar online”.

Kako kaže neimenovani izvor on je bio očajan jer ga je nedavno ostavila djevojka, i zbog loših odnosa sa ocem od kog se udaljio.

Doskorašnji suprug Katarine Oksenberg, glumac Kasper Van Dien, bio je oženjen dječakovom majkom četiri godine tokom devedesetih, i imaju dvoje djece Boa i Karolinu.

Izvori magazina navode da se dječak borio sa psihičkim poremećajima posljednjih mjeseci.

Od tada ne postoje natpisi šta se tačno dešava sa dječakom, on je i dalje u bolnici, a glumica se paralelno bori da oslobodi svoju ćerku Indiju iz sekte.

Prema posljednjim saznanjima, kako piše “Daily Mail”, Elizabet Smart koja je preživjela i pobjegla je iz sekte koja seksualno iskorišćava korisnike pokušala je da spase Indiju Okseberg.

Ona je napisala “divno i srceparajuće pismo” dvadesetsedmogodišnjoj djevojci, ali ona na njega nije odgovorila, prenosi Super žena.

Sada poznata glumica pokušava da svoju ćerku koja je potpuno posvećena kultu NXIVM ubedi da se vrati kući i izbjegne komplikacije i hapšenje, piše portal “Hollywood life”.

Glumičina ćerka India je dio ovog surovog kulta od 2011. godine, ali se tek nedavno saznaloo čemu se radi.

Vođa kulta Kit Ranier i istaknuti član Alison Mak krajem jula su uhapšeni, a neizjvesno je šta će se ubuduće dešavati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com