Aeodromi moraju ostati državni - Volim Podgoricu

Aeodromi moraju ostati državni

Aerodromi su bili i moraju ostati jedna od ključnih državnih karika u kreiranju brenda Crne Gore kao turističke i biznis destinacije, saopšteno je Danu iz Socijaldemokratske Crne Gore SD.

 U SD su ranije iznijeli stav o tome da aerodromi predstavljaju uslov kako bi SD ostao u Vladi.

Na pitanje Dana da li će SD shodno ranijim najavama napustiti vladajuću koalaciju, ukoliko Vlada realizuje svoju odluku da crnogorske aerodorme da u zakup, iz ove partije su poručili da će se o tome izjasniti kada koncesioni akt, čiji je predlagač Ministarstvo saobraćaja, bude stavljen na javnu raspravu.

“Mi ćemo kao odgovoran politički subjekt dati svoje mišljenje o istom, isključivo vodeći računa o zaštiti interesa građana Crne Gore. Uostalom, velike investicije koje nas u narednim mjesecima očekuju u dijelu proširivanja terminalskih kapaciteta, najbolje potvrđuju intenciju menadžmenta Aerodroma u pravcu stvaranja boljih uslova za prihvat sve većeg broja putnika. Osim toga, najnovija realizovana ulaganja u opremu govore takođe u prilog neophodnosti konstantnog investiranjau jedan od najvrednijih resursa kojima država raspolaže”, kazali su iz SD.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com