Dobro poznajem Radonjića, zgaziću ga kao plitak potok - Volim Podgoricu

Dobro poznajem Radonjića, zgaziću ga kao plitak potok

Fudbaleri Crvene zvezde Nemanja Radonjić i Filip Stojković sa nestrpljenjem čekaju mogući međusobni duel u meču reprezentacija Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Meč dvije selekcije u Podgorici, prvi od osamostaljenja Crne Gore 2006. godine, na programu je 11. oktobra i izaziva veliku pažnju šire javnosti, pa i tandema “crveno-bijelih.

“U Podgorici je uvijek fenomenalna atmosfera, očekujem da će tako biti i protiv Srbije pred punim tribinama. Dobro poznajem Radonjića, ,,zgaziću” ga kao plitki potok”, u šali je započeo Stojković razgovor za Tanjug.

Stojković kaže da očekuje zanimljivu utakmicu, posebno ako bude morao da čuva saigrača Radonjića.

“To je prvi duel dvije reprezentacije otkad se odvojila Crna Gora od Srbije. Izabrao sam da igram za Crnu Goru, da li zbog mene ili zbog nekih ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, to sada nije bitno… Sigurno da ću dati maksimum, kao i Radonjić, pa neka bolj i pobijedi.”

Skoro sve mlađe selekcije Srbije prošao je Stojković, igrao i za omladinsku i mladu selekciju na Evropskim prvenstvima, prije nego što je izabrao da nastupa za A tim ,,sokolova” prije dvije godine na poziv bivšeg trenera Partizana, Ljubiše Tumbakovića.

“Cijelog života se vodim time da se ne kajem zbog odluka. Izabrao sam tako, FS Crne Gore odlično funkcioniše, imam i sjajne saigrače iz reprezentacije i samo riječi hvale za njih. Osjećam se kao u svojoj kući.”

Na njegove riječi nadovezao se Radonjić, član srpskog tima na Mundijalu u Rusiji, porukom da bi bilo dobro kada bi obojica bili strijelci.

“Možemo da se dogovorimo, da me pušta malo, pa ću ja njega… Bilo bi lijepo da damo obojica gol”, zaključio je Radonjić, uz osmijeh.

Pored Crne Gore i Srbije, u C grupi Lige nacija su još Rumunija i Litvanija.

Novosti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com