Metak za Ognjanovića stigao iz Crne Gore? Luka Bojović šokiran gubitkom prijatelja - Volim Podgoricu

Metak za Ognjanovića stigao iz Crne Gore? Luka Bojović šokiran gubitkom prijatelja

Luka Bojović (45), koji se nalazi u zatvoru u Španiji, očajan je zbog ubistva svoj dugogodišnjeg advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), koji je izrešetan u subotu uveče u sačekuši ispred svoje zgrade u Novom Beogradu.

Srpski “Alo” piše da je Bojović teško primio vijest o ubistvu advokata.

“Luka je bio šokiran kada je čuo da je ubijen Ognjanović, koji mu je često dolazio u posjete u španski zatvor. U šoku je baš kao što je bio prije više od pet godina kada je ubijen njegov brat Nikola”, navodi izvor ovog lista. On navodi da su Ognjanovićevom smrću iznenađene i Lukina majka Anđelka Bojović (67) i sestra Marija.

Porodica Bojović poslala je posljednji pozdrav advokatu. Oni su ostavili suzu sa crvenim i bijelim cvijećem, uz posljednju poruku koju završavaju jakim i teškim rečima “Zauvijek tvoji Bojovići”.

epa
Foto: EPA

Lukin brat od strica Nebojša Bojović takođe je šokiran smrću Miše Ognjanovića, koji je prekjuče bio na njegovoj sahrani.

“Zbunjen sam i jako mi je žao, jer smo bili prijatelji. Miša se za sve svoje klijente nesebično borio, pa je tako i za Luku”.

Ubijen zbog obračuna klanova?

Beogradski advokat Toma Fila naglašava da sve ukazuje da se radi o organizovanom kriminalu.

“Ovdje je riječ o obračunu kriminalnih grupa iz Crne Gore i istragu treba usmjeriti u tom pravcu. Uvijek će neka budala da ubije nekog, a tako je bilo otkad je prasetu zavrnut rep”, smatra Fila i ističe da se nikad ne bi plašio da brani Luku Bojovića.

Sa druge strane, advokati Borivoje Borović i Nebojša Milosavljević ne misle da se radi o obračunu klanova.

“Po mom mišljenju, Mišina smrt nije povezana sa ratom mafijaških grupa”, izričit je Milosavljević.

Borović, koji ga je sa Ognjanovićem i Branislavom Tapuškovićem zastupao pred Specijalnim sudom u Beogradu, izjavio je juče za „Alo!” da mu Ognjanović nikad nije rekao da dobija prijetnje.

“Ja nisam dobijao prijetnje, niti sam se plašio da zastupam Luku Bojovića. Nas trojica smo ga pravosnažno oslobodili optužbi. U Srbiji više nemamo potrebe da ga zastupamo. Luka u Španiji ima svog advokata, a mi tamo ne možemo da ga branimo”, izjavio je za Borović, naglašavajući da nijedan advokat ne bi smio da se plaši da brani Bojovića.

Govoreći o ubistvu Ognjanoviča ističe da se mnogi izlijeću izjavama o tome ko je ubio njegovog kolegu.

“Mislim da su preuranjene spekulacije da Mišino ubistvo ima veze sa obračunom klanova”, ističe Borović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com