Podmetanja i manipulacije oko aerodroma svojstvene SDP-u - Volim Podgoricu

Podmetanja i manipulacije oko aerodroma svojstvene SDP-u

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić smatra da su tvrdnje portparola SDP-a Mirka Stanića u kojima izjednačava prodaju i koncesiju Aerodroma Crne Gore pokazatelj da neznanje i dalje stanuje u SDP-u.

“Portparol SDP-a prećutkuje da su 20 godina kadrovi njegove stranke upravljali Aerodromima, i to tako kao da su im u nasljedstvo ostavljeni. A kako su gazdovali ovim javnim preduzećem i kakvu su viziju razvoja imali, najbolje svjedoči stanje u kojem su ga ostavili, koje je bilo takvo da je ova Vlada morala interventno da reaguje u cilju proširivanja kapaciteta aerodroma u Tivtu i Podgorici”, ističe Nikolić.

Stanić je, podsjetimo, juče za CdM kazao da je najava ministra saobraćaja Osmana Nurkovićada Vlada planira da u zakup na 25 do 30 godina da aerodrome neozbiljna i štetna po ekonomske interese države Crne Gore, što iz SDP-a smatraju manipulacijom i podmetanjima.

“Decenijama je SDP imala ministre saobraćaja u Vladi, a u trenutku prelaska u opoziciju i ministra finansija, pa ipak, sem verbalnih tirada i to iz opozicionog statusa, ne vidjesmo nikakve SDP- ove investiciono-razvojne zamahe na aerodromima, a ni drugdje. Na sreću građana, za razliku od tog perioda, kada je SDP direktno blokirala više stotina miliona eura ulaganja u Crnu Goru, i otvaranje stotina novih radnih mjesta, a javna preduzeća koristio za partijska zapošljavanja i finansijsku eksploataciju, danas ova partija nema kapacitet a ni uslove za tako štetno djelovanje u odnosu na ekonomske interese Crne Gore”, navodi Nikolić.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com