Crnogorski oficir na proslavi „Oluje“ - Volim Podgoricu

Crnogorski oficir na proslavi „Oluje“

Mislio sam da ipak postoji granica u šlihtanju Vlade CG svemu i svakome. Ovo je dokaz da ovaj režim kad dodatkne moralno dno, počne da kopa, kako bi se spustio još niže. A, i nakon toga, bojažljivo pogleduje okolo, očekujući znak odobravanja od onog kome se dodvorava, napisao je potredsjednik NSD-a i poslanik DF-a Slaven Radunović na svom fb profilu.

Upravo, u direktnom prenosu HRT-a sa tvrđave u Kninu, imali smo priliku da vidimo kako predstavnik Crne Gore slavi godišnjicu najvećeg etničkog čišćenja u Evropi, nakon II svjetskog rata.

Neka me više niko ne pita kako mogu da ne navijam za reprezentaciju, poručio je Radunović i dodao:

Ovo nije Crna Gora, ovo je otjelotvorenje Sekuline, Pavelićeve i Musolinijeve NDCG. Ova Crna Gora nema ništa sa onom na čiju se slavu i tradiciju poziva. Crna Gora koja se gradi na antisrpstvu i koja slavi progon 250.000 srpskih civila ne služi svojim državljanima na čast, nego za bruku.

(In4s)

3 komentara

  1. Zlo ti jutro Crna Goro… E Boze moj dragi, Crna Goro sta si docekala? Lubi skute onih koji su ti 500 godina na kolac djecu nabijali odvodili iz majkinog narucja. Onih koji su 912 941 zlocine cinili 99 opet bombardovali. Trgnite se ljudi ako vas jos ima ako nije sve sto je valjalo od Kosovskog boja pa na ovamo izginulo. Ostalo ovo jada da djedove i pradjedove izdaje, veru za saku trica prodaje. Zlo ti jutro Crna Goro…

  2. Prokleto im bilo, ognjiste im se iskopalo ka sto i oce! Za izdaju ceostat ova slika da svjedoci. pu pu pu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com