TRAGEDIJA: Milan (16) uzeo djedov pištolj pa pucao sebi u glavu - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Milan (16) uzeo djedov pištolj pa pucao sebi u glavu

Milan Obradović (16) iz sela Sibnica nedaleko od Sopota juče u ranim popodnevnim časovima pronađen je mrtav u porodičnoj kući, pošto je, kako se pretpostavlja, izvršio samoubistvo djedinim pištoljem. Mladić, koji je bio učenik srednje škole u Sopotu, upucao se u glavu i na licu mjesta je preminuo.

U selu Sibnica juče su zavladali muk i nevjerica. Koji su bili motivi samoubistva niko ne može ni da pretpostavi, a za četvoročlanu porodicu mještani kažu da je bila skladna i mirna.

– Fini su i prijatni ljudi, strašno je ovo što ih je snašlo – priča komšija Obradovća kog smo zatekli ispred seoske prodavnice. – Milanov otac Rade zaposlen je u “Beograd putu”, a majka je nezaposlena. Prije samo dva mjeseca ćerki su proslavili punoljetstvo, a sada im je sin ovako nastradao. Prolazio je često ovuda, ponekad bi kupio sladoled. Nije bio problematičan, djelovao je uvijek raspoloženo, ni po čemu nije odavao utisak nekoga ko bi digao ruku na sebe.Na ulaznoj kapiji porodice Obradović, reportere “Novosti” dočekao je rođak, dok je ostatak porodice sjedio u dvorištu i razgovarao sa pripadnicima MUP.

Ne znamo šta se tačno desilio i zbog čega, policija još vrši uviđaj – rekao je vidno potreseni čovjek. – Ovo je tragedija i nismo u stanju da govorimo, razumite.

PREMINUO ODMAH

Kako su istakli u Hitnoj pomoći u Sopotu, poziv za intervenciju primili su u 13.50, a ljekarska ekipa stigla je tamo za 20 minuta. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt. Dalja istraga policije pokazaće kako je srednjoškolac došao do pištolja i da li je namjerno usmjerio cijev prema sebi.

novosti.rs/foto P.Mitić

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com