DF: Fale tri potpisa za vanrednu sjednicu Skupštine zbog Mašulovića - Volim Podgoricu

DF: Fale tri potpisa za vanrednu sjednicu Skupštine zbog Mašulovića

Još tri potpisa opozicionih poslanika fale kako bi se 23.08. održala vanredna sjednica skupštine Crne Gore, a povodom prisustva vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore na proslavi obilježavanja godišnjice operacije “Oluja” u Hrvatskoj, saopšteno je iz DF-a.

“Sjutra u 12 časova ističe rok za predaju inicijative, a potreban broj potpisa je 27. Poslanici DF ulažu velike napore da od kolega iz opozicije dobijemo tri potpisa koji nedostaju, kako bi pred ukupnom javnošću otvorili raspravu o jednoj od najvažnijih tema, koja određuje budući put Crne Gore – da li ćemo da budemo okupirani protektorat i kolonija, ili ćemo biti zemlja koja drži do sebe i svog dostojanstva, poštujući i oslanjajući se na vlastitu tradiciju, na isti način kako je poštuju sve demokratske zemlje”, navodi se u saopštenju.

Iz DF-a su poručili da vjeruju da će sjutra do 12 sati “obradovati sve one građane Crne Gore koji očekuju da se preko ovakvog skandala i poniženja ne može preći tek onako”.

Vijesti

2 komentara

  1. There are some fascinating points in time in this posting but I don’t determine if them all center to heart. There is certainly some validity but I’m going to take hold opinion until I look into it further. Very good post , thanks and now we want far more! Included with FeedBurner at the same time

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com