Kad kruzer turista u Baru izgubi torbicu sa novcem…i nadju je Fatići - Volim Podgoricu

Kad kruzer turista u Baru izgubi torbicu sa novcem…i nadju je Fatići

Turista iz Velike Britanije koji je kruzerom doputovao u Bar pored prelijepih mediteranskih gradova sigurno neće zaboraviti jednodnevni boravak u Baru. Ali, po dobrom. Njemu je vraćena torbica sa novcem koju je zaboravio na pozidi, na početku šetališta kralja Nikole.

Da je poštenje vrijednije od novca pokazali su bračni par iz Bara Olja i Srđan Fatić koji su turisti iz Velike Britanije vratili torbicu sa novcem.

“Blizu našeg štanda na početku šetališta uočili smo torbicu i shvatili da je neko zaboravio. Uzeli smo je sa pozide i sklonili. Pretpostavili smo da je neko od turista sa kruzera zaboravio. Unutra je bio novac, i još neke lične stvari, ali ni jedan identifikacioni dokument. Nepuna dva sata nakon što smo sklonili torbicu sa novcem, uočili smo čovjeka kako zagleda oko pozide, pitali smo ga – je li sve u redu? Kazao je da traži torbicu, opisao izgled iste i naveo šta ima unutra. Shvatili smo da je njegova torbica. Kada smo ispod našeg štanda izvadili torbicu, on je bio prijatno iznenađen. Nije krio emocije. Nudio nam je dio novca što nismo prihvatili”, ispričao je Srđan Fatić.

Novac se potroši, ali dobro djelo pruži mnogo više zadovoljstva.

“Srećni trenuci se ne kupuju, oni se žive”, ističu Fatići

Jedro.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com