Milačić ide u Knin da se izvini Srbima zbog prisustva pukovnika Vojske Crne Gore na proslavi Oluje (FOTO) - Volim Podgoricu

Milačić ide u Knin da se izvini Srbima zbog prisustva pukovnika Vojske Crne Gore na proslavi Oluje (FOTO)

Lider stranke Prave Crne Gore Marko Milačić krenuo je u Knin sa svojim predstavnicima da se, kako kaže, izvini srpskom narodu zbog prisustva crnogorskog pukovnika Ivana Mašulovića na obilježavanju akcije Oluja u Kninu, prenose crnogorski mediji.

Kako je najavio, Milačić će sa generalnim sekretarom Prave Crne Gore Vladislavom Dajkovićem boraviti u dvodnevnoj posjeti Kninu, gdje će se sastati sa predstavnicima srpskog naroda, ali i više srpskih porodica, prenosi portal CdM.

 

– Cilj putovanja je upućivanje simboličnog izvinjenja bratskom srpskom narodu u Hrvatskoj, ali i uopšte srpskom narodu, povodom nečuvenog prisustva predstavnika Vojske Crne Gore na proslavi “Oluje”. Sigurni smo da će naše simbolicno izvinjenje biti zapravo glas većinske Crne Gore – saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Lider stranke Prave Crne Gore Marko Milačić Foto: Tanjug/Medijski tim Prave Crne Gore

Ta partija, kako su naveli, poštuje državu Hrvatsku, njen Ustav i zakone, te se ni u kom smislu neće mješati u njihovu unutrašnju politiku.

– Ovim putovanjem ispunjavamo iskljucivo moralnu obavezu prema tamošnjem srpskom življu, ali i svim Srbima koje je ovaj skandalozni čin zvanicne Crne Gore uvrijedio – navode iz Prave Crne Gore, prenosi RTCG.

Trasa putovanja Foto: Tanjug/Medijski tim Prave Crne Gore

Vojni izaslanik Crne Gore u Hrvatskoj, pukovnik Ivan Mašulović, učestvovao je u nedelju na obilježavanju hrvatskog Dana pobede u Kninu. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Crne Gore, on je tamo učestvovao u okviru redovnih aktivnosti i na poziv domaćina, u skladu sa uobičajenim diplomatskim protokolom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com