PUTEM OD BARA DO PODGORICE 174 km/h! Evo kako je prošao vozač - Volim Podgoricu

PUTEM OD BARA DO PODGORICE 174 km/h! Evo kako je prošao vozač

Službenici Uprave policije juče su podnijeli prekršajnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnjeg B.V iz Budve jer je od Bara prema Podgorici, gdje je dozvoljena brzina 80 km/h, vozio 174 km/h.

“Vozač B.V. (21) iz Budve, koji je upravljao vozilom marke „VW Touran” i kretao se magistralnim putem Bar – Podgorica, je zaustavljen u mjestu Goričani zbog prekoračenja brzine. Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu naime snimljena je brzina kretanja vozila od 174 km/h, gdje je ograničenje 80 km/h, iako je najveća dozvoljena brzina za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici ograničena na 70 km/h shodno odredbama člana 37a Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima,” navodi se u saopštenju.

“Protiv B.V je Sudu za prekršaje podnijeta prekršajna prijava iz člana 318 stav 1 tačka 1 ZOBS-a, a vozaču je na licu mjesta privremeno oduzeta vozačka dozvola,” saopšteno je iz policijie.

Pripadnici saobraćajne policije će i u narednom periodu nastaviti sa pojačanim aktivnostima, kako bi omogućili veći stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, ističe se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com