“Inspektor iz Podgorice seksualno uznemirava djevojke na štandovima” - Volim Podgoricu

“Inspektor iz Podgorice seksualno uznemirava djevojke na štandovima”

Čitateljka portala Volim Podgoricu iz Herceg Novog obratila nam se sa tvrdnjm da tržišni inspektor iz Podgorice, kako navodi, seksualno uznemirava djevojke koje rade na štandovima i u radnjama koje kontroliše.

Ova starija Novljanka tvrdi da je o svemu obaviještena centrala tržišne inspekcije u Podgorici, ali bez rezultata.

“Želim da upozorim sve mlade djevojke koje rade na štandovima na teritoriji Crnogorskog primorja na tržišnog inspektora iz Podgorice (identitet poznat redakciji) koji se ne ustručava da se udvara djevojkama, pa možda i maloljetnim licima.
Jedna radnica u Herceg Novom je doživjela neprijatnost od strane inspektora. Seksualno je uznemiravao i kasnije vrijeđao nakon njenog odbijanja da izađe s njim. Prijetio je čak i kaznama.
Nakon ovog nemilog događaja djevojka je pozvala tržišnu inspekciju u Podgorici da kaže šta se desilo. Međutim oni su joj rekli da je to njihov mladi kolega u poslu (kao izgovor) i da će biti samo opomenut”, kaže naša sagovornica.
Ona smatra da opomena nije dovoljna.

“Ovdje se radi o zloupotrebi službenog položaja a da ne pominjem šta je sve ta djevojka pretrpljela na radnom mjestu”, kaže ova Novljanka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com