Ministarstvo sporta: Stvaramo podsticajno okruženje za razvoj aktivizma mladih - Volim Podgoricu

Ministarstvo sporta: Stvaramo podsticajno okruženje za razvoj aktivizma mladih 

Povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, Ministarstvo sporta upućuje čestitku mladima Crne Gore sa željom da, ulažući zajedničke napore, doprinosimo razvijanju aktivizma mladih i radimo na poboljšavanju njihovog položaja.

„Ministarstvo sporta je od samog osnivanja posvećeno razvijanju omladinske politike i stvaranju podsticajnog okruženja za aktivno učešće mladih u identifikovanju i rješavanju njihovih problema i potreba. Uvjereni smo da će napori koje Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta, ulažu u unaprjeđivanje normativnog i institucionalnog okvira u oblasti omladinske politike, učiniti da mladi osjete lične benefite i prepoznaju brigu države o njihovim potrebama”, naveli su u čestitki.

Ministarstvo sporta će, u skladu sa svojim nadležnostima i mogućnostima, nastaviti da radi na jačanju institucionalnog okvira za sprovođenje omladinske politike, sa fokusom na osnaživanje omladinskih servisa u kojima mladi stiču vještine i znanja koji doprinose njihovom ličnom i društvenom razvoju.

Povodom Međunarodnog dana mladih, Ministarstvo sporta / Direktorat za mlade / podržalo je nekoliko projekata crnogorskih omladinskih organizacija koje će kroz različite promotivne aktivnosti obilježiti taj dan sa ciljem da skrenu pažnju na ključne probleme i izazove sa kojima se mladi u Crnoj Gori susrijeću.

“Ministarstvo sporta nastaviće posvećeno da radi na poboljšavanju postojećih mehanizama podrške mladima, ali i na razvijanju novih modela koji će, svakako, podrazumijevati njihovo aktivno učešće”, poručili su.

CdM

2 komentara

  1. I impressed, I have to say. Really not often do I encounter a blog that each educative and entertaining, and let me inform you, you’ve hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is one thing that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I’m very glad that I stumbled across this in my seek for something regarding this.

  2. Taking hormone medication may also enhance the number of moles that seem in your body. They may possibly even continue to appear long soon after you’ve got stopped the medication as your physique needs time for you to revert back again to its normal state.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com