Za nekoliko godina Kosovo će biti dio Velike Albanije - Volim Podgoricu

Za nekoliko godina Kosovo će biti dio Velike Albanije

Predsednik NS, Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da razgraničenje za koje se zalaže predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u vezi s pitanjem Kosova predstavlja precrtavanje granica i trajno i voljno otuđenje dijela teritorije zemlje.

“Razgraničenje predstavlja i Kosovo kao članicu UN u roku od šest mjeseci, a u roku od nekoliko godina – Veliku Albaniju”, rekao je Jeremić u Kragujevcu gdje je u centralnoj pješačkoj zoni prisustvovao nastavku akcije Narodne stranke “Jedan potpis mijenja sve”, čiji je cilj prikupljanje potpisa građana protiv sporazuma kojim bi Srbija omogućila Kosovu i Metohiji stolicu u UN i time priznala nezavisnost.

Povodom nedavne izjave predsjednika Vučića da se zalaže za razgraničenje sa Albancima na Kosovu i Metohiji, Jeremić je novinarima kazao da je razgraničenje “antiustavno i dubinski štetno” i predstavlja “ubrzanu diktaturu koja dolazi do fašizma u Srbiji”.

On je rekao da ako zemlja, koja ima mnogo etničkih manjina, odluči da se razgraniči sa jednom, to neće biti posljednja manjina sa kojom će se razgraničavati.

“To je jedan izuzetno opasan proces, koji podrazumijeva da počnete da nazivate političke protivnike agentima, igumana (manastira Visoki) Dečani špijunom i izdajnikom. To se tu ne završava”, kazao je Jeremić.

BETA

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com