LJEPOTICE KRVAVO KOŠTALE VEZE SA KRIMINALCIMA: Voljele šefove podzemlja i to platile ŽIVOTOM - Volim Podgoricu

LJEPOTICE KRVAVO KOŠTALE VEZE SA KRIMINALCIMA: Voljele šefove podzemlja i to platile ŽIVOTOM

Misica iz Španije užasnom povredom platila je bliskost sa kriminalcem iz Srbije, Strahinjom Stanojevićem inače poznatom po debelom dosijeu i sukobu sa Lukom Bojovićem. Bomba podmetnuta u njegovom vozilu ispod vozačevog sjedišta povrijedila je samo nju jer je samo nekoliko sekundi prije eksplozije Stojanović izašao iz vozila. Misica Olec Bilbao Gonzales samo je jedna u nizu ljepotica koja je platila zbog bliskosti i veze sa kriminalcem iz srpskog podzemlja.

Misice, starlete, manekenke, fitnes instruktorke i partnerke kriminalaca često su kolateralna šteta u kriminalnim obračunima. Neke od njih veze sa mafijašima platile su životom.

Olat Bilbao GonzalesFOTO: RAS SRBIJA
Olat Bilbao Gonzales

Kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da su mnoge estradne ličnosti povezane sa kriminalcima zbog lagodnog života.

– Kriminal stvara pogodnosti za lagodan život ne samo kriminalaca već i njihovih izabranica. U poslednje vrijeme one stradaju zajedno sa njima, uglavnom kao kolateralna šteta, ali te djevojke po ulasku u taj svijet moraju da prihvate i opasnosti koje on nosi – kaže Radovanović za Kurir.

NISU IZBJEGLE METAK

Jelena Đorđević (18. jun 1995.)

S njima su tada bili i prijatelji sa djecom. Maskirani napadači upali su u kafić i iz automatskog oružja ispalili nekoliko rafala prema njima. Đorđevićeva je preminula na mjestu, a Marjanović nekoliko dana kasnije.

Maja Pavić (15. februar 1997.)

Maja PavićFOTO: RAS SRBIJA
Maja Pavić

Novinarka Maja Pavić, kuma pjevačice Svetlane Cece Ražnatović ubijena je u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Čaldovićem Lentom u Francuskoj ulici. Ubice su iz heklera sa prigušivačem pucale na automobil u kom su oni bili. Svjedoka nije bilo, a istraga je utvrdila da su napadači bili sakriveni u bašti Kluba Književnika gdje su čekali pogodan trenutak da napadnu. Na par su pucali kada su sjeli u automobil i startovali ga.

Jasmina Opačić (27.2.2015.)

Jasmina i Nenad OpačićFOTO: RAS SRBIJA
Jasmina i Nenad Opačić

Vođa “veterničkog klana” Nenad Opačić (54) ubijen je sa pet hitaca, a njegova supruga Jasmina (46) sa tri metka u februaru 2015. godine u novosadskom Novom naselju. Ubica, koji je nosio kapuljaču, prvo je usmrtio Opačića pogodivši ga u glavu, a onda je hladnokrvno pucao u njegovu suprugu. Poštedio je njihovu kumu koja je bila sa njima kada su likvidirani.

Nenad Opačić
Nenad Opačić

Opačić se inače nalazio na slobodi iako je još imao da odsluži zatvorsku kaznu, a te večeri je sa suprugom proslavljao godišnjicu braka.

Teodora Kaćanski (19.11.2016.)

Teodora Kaćanski FOTO: FACEBOOK
Teodora Kaćanski

Fitnes instruktorka Teodora Kaćanski (30) ubijena je prije dvije godine u Novom Sadu a tada je na meti napadača zapravo bio njen dečko. Teodora je najvjerovatnije stradala greškom dok je preparkiravala automobil svog dečka Nenada Stevića.

Teodora Kaćanski sa Nenadom StevićemFOTO: PRIVATNA ARHIVA/FACEBOOK / RAS SRBIJA
Teodora Kaćanski sa Nenadom Stevićem

Ubica, koji je čekao sakriven u žbunju, najvjerovatnije nije video kada je Stević izašao iz vozila i zapucao je u Teodoru.

FOTO: RAS SRBIJA

ZA DLAKU IZBJEGLE SMRT

Supruga Darka Kulića – Likvidacija u Johanezburgu

Darko Kulić (46) iz Zemuna, nekadašnji prijatelj i saborac Đorđa Božovića Giške ubijen je, a njegova supruga i još jedan srpski državljanin teško su povrijeđeni u pucnjavi u predgrađu Randburg u Johanezburgu u julu ove godine. Nepoznati počinioci tada su presreli džip BMW X5 u kom je Kulić bio sa suprugom a potom ispalili više od 30 hitaca iz automatskog oružja. Kulić je na licu mjesta podlegao povredama.

Automobil u kom se Kulić nalazio sa suprugom potpuno je izrešetanFOTO: SUBURBAN CONTROL CENTRE/PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK
Automobil u kom se Kulić nalazio sa suprugom potpuno je izrešetan

Nina Šobota – Ranjena u pucnjavi ispred splava

Nina Šobota ranjena je u pucnjavi 2014. godine kad je ubijen vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić. Djevojka se nalazila pored njega u BMW-u kada je napadač otvorio vatru. Šobota je saslušana u Urgentnom centru pošto je bila povrijeđena. Šobota je bila i u društvu Andrije Stanića kada je on ubijen 2008. godine.

Splav ispred kog je ubijen Velibor DunjićFOTO: R.RISTIĆ / RAS SRBIJA
Splav ispred kog je ubijen Velibor Dunjić

Tamara Đurić – provodila se sa poznatim dilerom

Starleta Tamara Đurić bila je u klubu “Ispod mosta” u Beogradu u trenutku kada je likvidiran njen prijatelj Luka Radulović.

Tamara ĐurićFOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA
Tamara Đurić

Ona je policiji rekla da nije vidjela ko je pucao na Radulovića, inače dobro poznatog policiji kao diler i žestok momak Beograda.

Elena Karić – gledala ubistvo “Surčinca”

Andrija Drašković FOTO: D. MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA
Andrija Drašković

Elena Karić, tada Mijatović, bila je svjedok ubistva pripadnika Surčinskog klana Zvonka Plečića, u koga je pucao njen tadašnji dečko Andrija Drašković u restoranu “Knez”. Elena je na suđenju rekla da im je on prijetio smrću i potegao pištolj na njih, kao i da se ona sakrila ispod stola. Drašković i njegov kum Aleksandar Golubović tvrdili su da su pucali u samoodbrani.

Blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com