UBISTVO U PUCNJAVI: Došao u Crnu Goru da ubije, pa sam poginuo! - Volim Podgoricu

UBISTVO U PUCNJAVI: Došao u Crnu Goru da ubije, pa sam poginuo!

Nakon što je u Bijelom Polju kasno sinoć uz vatrenog oružja ubijen državljanin Srbije Željko Pavlov (47), a ranjen Ljubomir Lazić (46), takođe državnljanin Srbije, policija je došla do saznanja da su oni ilegalno ušli na teriroriju Crne Gore i namjeravali da ubiju Bjelopoljca Elvisa Ćatovića (32).

Ćatović je uhapšen jer se sumnja da je on hicima iz pištolja usmrtio Pavlova i ranio Lazića.

Pištolj s prigušivačem nađen pored Pavlova (Foto: UP)

“Elvis Ćatović će uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Dosadašnje policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su Pavlov i Lazić ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mjesta koje pripada Opštini Bijelo Polje a gdje živi Ćatović s namjerom da ga ubiju”, saopštila je Uprava policije.

Sinoć oko 23.30 časova u blizini kuće Elvisa Ćatovića, došlo je do pucnjave između Pavlova i Lazća  sa jedne i Ćatovića s druge strane.

Pavlov je smrtno stradao, a Lazić i Ćatović su ranjeni.

“Lazić je zadobio prostrelnu ranu u predjelu ramena i nalazi se na bolničkom liječenju i nije životno ugrožen. Ćatović je ranjen u nadlakticu i njemu je pružena medicinska pomoć nakon koje je priveden u CB Bijelo Polje”, naveli su u Upravi policiji.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com