Fudbaler preživeo pad sa mosta u Đenovi: Leteo je automobilom 30 metara u provaliju, a ovako opisuje tu stravičnu scenu - Volim Podgoricu

Fudbaler preživeo pad sa mosta u Đenovi: Leteo je automobilom 30 metara u provaliju, a ovako opisuje tu stravičnu scenu

David Kapelo, bivši golman Kaljarija, jučerašnji dan može da slavi kao drugi rođendan jer je preživio pad sa nadvožnjaka u Đenovi, na kome se nalazio u trenutku rušenja.

U tom trenutku je, kaže, padala kiša i sijevale su munje.

– Išao sam ka Đenovi i bio sam na nadvožnjaku. Pravo je čudo da sam živ. Prvo sam čuo buku, a onda se sve srušilo. Moj automobil je letio 30 metara i onda se zaglavio među ruševinama. Nevjerovatno je to, nemam ni ogrebotinu. Često prelazim taj nadvožnjak, on je jedan od najprometnijih u zemlji. Video sam kako se put raspada preda mnom i bio sam u šoku. Nije mi jasno kako je moj automobil ostao u jednom komadu – rekao je Kapelo, a piše italijanski “Skaj TG24”.

 

Inače, od kada je završio sa fudbalskom karijerom, Kapelo radi kao vatrogasac pa je odmah obavjestio službe za hitne intervencije o nesreći iako je i sam bio u šoku. Kaže da i dalje pred očima vidi sliku srušenog mosta.

U rušenju nadvožnjaka u blizini italijanskog grada Ðenove poginulo je najmanje 35 osoba, među kojima troje maloljetnika od osam, dvanaest i trinaest godina.

 

Italijanski ministar za saobraćaj Danilo Tonineli je rušenje nadvožnjaka nazvao “neprihvatljivim”, dodajući da će ako je razlog ove tragedije nehat, “platiti ko god da je napravio grešku”, prenosi agencija AP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com