U Golubovcima saniran teren za mali fudbal - Volim Podgoricu

U Golubovcima saniran teren za mali fudbal

U investiciji vrijednoj preko 11 000€ Opština u okviru Glavnog grada Golubovci u saradnji sa Savezom sportova „Zeta“ obnovila je teren sa vještačkom travom u dvorištu O. Š. „Milan Vukotić“ u Anovima.
Zamijenjena je travnata podloga, ograda oko terena, popravljene su klupe za gledaoce, a na betonskoj tribini pored terena uređen je prostor za službena lica – ograđeni zapisnički sto, klupa i dio namijenjen za kačenje semafora. Novoj podlozi, pored fudbalskog terena, posebnu draž daje po propisima obilježen teren za tenis.
Opština u okviru Glavnog grada Golubovci godinama ulaže u rekonstrukciju sportskih terena na teritoriji Zete, a bravarske, stolarske, fizičke, radove na demontaži stare trave, pripreme podloge i instalaciju nove trave finansirali smo uz pomoć Saveza sportova „Zeta“ koji je 2009-e godine,tada kao Sportsko društvo „Zeta“, zajedno sa našom Opštinom i F. K. „Zeta“ preko UEFA programa „HatTrick“ učestvovao u izgradnji ovog terena.
Teren je otvoren utakmicama turnira u malom fudbalu koji se igra u sklopu 91. „Zetskih sportskih igara“, a po okončanju ove manifestacije teren stavljamo na raspolaganje i ostavljamo na upravljanje O. Š. „Milan Vukotić“.
U dogovoru sa upravom O. Š. „Zarija Vujošević“ iz Mataguža do početka školske godine zamijenićemo polomljene table i obruče na košarkaškom terenu koji se nalazi u školskom dvorištu, a naša Opština će u narednom periodu, kao što je i do sada bio slučaj, nastaviti da ulaže u sportske terene i prateći mobilijar.

1 komentar

  1. Nice post. I understand some thing tougher on different blogs everyday. It will always be stimulating to learn to read content from other writers and rehearse a little at their store. I’d opt to use some with all the content in my weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll provide link for your web blog. Many thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com