VJENČANJE NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Bogoljub Karić ženi sina, CECA pjeva mladencima? - Volim Podgoricu

VJENČANJE NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Bogoljub Karić ženi sina, CECA pjeva mladencima?

Svadba će se održati 18. avgusta u Miločeru. Nevjesta Ksenija je Ruskinja, a budućeg supruga upoznala je u Karićevoj kompaniji u Moskvi, gdje radi.

Foto: Wannabe Magazin

U porodici srpskog biznismena Bogoljuba Karića u toku su posljednje pripreme za svadbu njegovog sina Nebojše (39), koji će se 18. avgusta, na Kraljevoj plaži u Miločeru oženiti dugogodišnjom djevojkom Ksenijom iz Rusije.

Gala slavlju na crnogorskom primorju prisustvovaće oko 200 zvanica, rodbina i prijatelji porodice Karić, ličnosti iz javnog života i svijeta biznisa, dok se iz Rusije sa mladine strane očekuje šezdesetak gostiju.

Bogoljub Karić, za “Novosti”, naglašava da je presrećan što se ženi njegov nasljednik i da je organizaciju svadbe prepustio sinu i ćerkama.

Spekuliše se da će na svadbi pjevati najveće srpske muzičke zvijezde, među kojima i Ceca Ražnatović, prijateljica porodice Karić, koja se latila mikrofona i na vjenčanju Bogoljubove ćerke Danice.

– Sve je spremno, biće veličanstveno vjenčanje – kaže Bogoljub Karić.

Za mene i suprugu Milanku to je posebna radost. Za organizaciju svadbe su zadužena naša djeca, ćerke Danica, Nadežda i Jelena, i sin Nebojša. Ja se tu ne miješam, bolje znaju od mene koga da zovu i ko će pjevati. Koliko znam, sviraće se srpska, ruska, crnogorska i strana muzika. Imaću čast da budem i domaćin i gost na svadbi. Nećemo praviti nikakav spektakl, nismo takvi ljudi. Ali poslije slavlja svi ćemo u more da napravimo pravo čudo.

Foto: Telegraf.rs

Bogoljubov sin Nebojša godinama živi u Moskvi, gde je upoznao buduću nevjestu Kseniju koja sa njim radi u Karićevoj kompaniji.

– Mara i ja smo prezadovoljni snajkom i što se Nebojša konačno ženi – dodaje Karić. – Sin nam je veliki profesionalac, poslovan čovjek koji vodi našu kompaniju u Moskvi, treća generacija porodice Karić. Snajka je po struci ekonomista i bavi se kadrovskim pitanjima. Izabrala je najbolji kadar, našeg Nebojšu! Upoznali su se na poslu i u vezi su pet godina. Mogli su da imaju već petoro djece, ali nisu nas slušali.

Svojevremeno sam poslao sina na školovanje u London, odatle u Ameriku, pa u Kanadu. Kada je sve to završio i vratio se, rekao sam mu da je vrijeme da se ženi, jer se mi na Kosovu ženimo sa 20 godina. Pitao me je zašto sam ga onda poslao na školovanje u Ameriku, jer tamo niko ne razmišlja o braku prije 40. Evo, došlo je vrijeme da ga ženimo.

Na pitanje zašto su odlučili da prave svadbu baš u Crnoj Gori, Bogoljub veli:

– U poređenju sa svjetskim turističkim destinacijama, Crna Gora je jedna od najljepših. Ljepša je od Monte Karla, Kariba, Kopakabane. Ovo je raj, gostoprimstvo na svakom koraku i ljubaznost. Crna Gora je kraljica Jadrana. 

CRKVENO VJENČANjE U BEOGRADU

Ubrzo nakon svadbe u Crnoj Gori, u crkvi u Beogradu vjenčaće se sva Bogoljubova deca – Nebojša i Ksenija, Nadežda sa suprugom Dejanom Lazarevićem, Jelena i Goran Lazarević, i Danica sa Nikolom Stoilkovićem koji je na građanskom vjenčanju svom dodao i Karićevo prezime.

Malo je poznato da su Bogoljubove ćerke Nadežda i Jelena udate za dva rođena brata, koji, kao i Karići, vode porijeklo iz Peći.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and today every time a comment is added I purchase four emails with the same comment. Is there in whatever way you can eliminate me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com