Za fasadu i krečenje zgrade PREDSJEDNIKA neko donirao 85.000 EURA - Volim Podgoricu

Za fasadu i krečenje zgrade PREDSJEDNIKA neko donirao 85.000 EURA

Stolarija neće biti promijenjena u kabinetu predsjednika, ali će u zgradi biti okrečeni hodnici i renoviran jedan toalet.

 

Uprava za imovinu renoviraće fasadu i okrečiti hodnike u zgradi predsjednika Crne Gore, a ukupna vrijednost radova iznosi 85 hiljada eura.

Iz Uprave su kazali da će na zgradi, u kojoj se nalazi kabinet predsjednika Mila Đukanovića, biti zamijenjena fasada i spoljašnja stolarija.

Kako se navodi, stolarija neće biti promijenjena u kabinetu predsjednika, ali će u zgradi biti okrečeni hodnici i renoviran jedan toalet.

Radove na zamjeni fasade izvodi firma VHM iz Nikšića, dok su za završne građevinske i instalerske radove zadužene firme Refena, Limiting, Indel inžinjering, Termo tim i Metron.

“Radovi na adaptaciji dijela objekta predsjednika Crne Gore dio su aktivnosti koje Uprava za imovinu obavlja u sklopu svojih nadležnosti, a vezano za tekuće održavanje objekata državnih organa. Vrijednost radova u skladu sa Ugovorom o donaciji iznosi 85.000 eura, a preostali radovi će se izvesti u skladu sa Ugovorom o tekućem održavanju državnih organa”, kazao je direktor Uprave Blažo Šaranović, ne pojašnjavajući ko je donirao radove.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com