Ekipe podgoričke gradske Čistoće na terenu - Volim Podgoricu

Ekipe podgoričke gradske Čistoće na terenu

Poslovi uklanjanja zemlje i drugog sitnog otpada uz angažovanje autočistilice završeni su na Trgu Nezavisnosti i u ulicama u užem gradskom jezgru, saopšteno je iz PG Biroa.

Obavljanjem ovih poslova, pored redovnog manuelnog održavanja, postiže se veći nivo higijene javnih površina, dodaju u saopštenju.

“Grupa radnika angažovana na pojačanom održavanju čistoće javnih površina poslove manuelnog sakupljanja otpada obavlja uz magistralne pravce prema Nikšiću i Marezi.

Prethodna dva dana ovi poslovi obavljani su na Zabjelu gdje je sakupljeno 25 kesa otpada, a 147 kesa odloženog otpada sakupljeno je uz ulice Veljka Vlahovića i Španskih boraca.

Pranje ulica sinoć je obavljano u ulicama: Žrtava fašizma, Braće Ribar, Španskih boraca, II crnogorskog bataljona, Nikole Tesle, Iva Andrića i Piperskoj”, nmavedeno je u saopštenju.

Iz Glavnog grada podsjećaju da se pranje javnih površina obavlja od 22 sata do 5 ujutru, s obzirom na to da je u tom periodu frekvencija saobraćaja manja, pa ekipe nesmetano mogu da obavljaju svoj posao.

Pražnjenje kontejnera se na teritoriji Glavnog grada i opština u okviru Glavnog grada obavlja redovno, prema utvrđenoj dinamici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com