Uhapšen Podgoričanin, ČEKIĆEM prijetio radniku pumpe i odnio 530 eura - Volim Podgoricu

Uhapšen Podgoričanin, ČEKIĆEM prijetio radniku pumpe i odnio 530 eura

Podgoričanin I.R. (36) uhapšen je zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo i pokušaj krađe benzinske pumpe Eko petrol u Ulici 4. jula i u ulici Radoja Dakića u Podgorici.

-Sumnja se da je on 13. avgusta u objektu benzinske pumpe Eko petrol“u Ulici 4. juladjelimično maskiran, uz prijetnju čekićem, od zaposlenog ukrao 530 eura pazara i pobjegao. I.R. je 20. jula u objektu benzinske pumpe Eko petrol u ulici Radoja Dakića, počinio krivično djelo, i to razbojnička krađa u pokušaju, tako što je maskiran prvo prišao jednom zaposlenom ispred objekta pumpe i pokazao mu da ima nož kod sebe i zahtijevao je od njega da mu preda novac, a zatim je ušao u objekat gdje ga je drugi zaposleni udario nakon kojeg je I.R. pobjegao – saopšteno je iz Uprave policije.

I.R. je identifikovan zahvaljujući operativnom radu službenika CB Podgorica.

– On je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih protiv nepoznatog izvršioca, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela – zaključuje se u saopštenju policije.

1 komentar

  1. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com