Budvanin osumnjičen da je prijetio pištoljem gostima u lokalu MTV, lomio čaše i flaše - Volim Podgoricu

Budvanin osumnjičen da je prijetio pištoljem gostima u lokalu MTV, lomio čaše i flaše

Budvanin Božidar Filipović (53) uhapšen je zbog sumnje da je pištoljem prijetio gostima u kafiću MTV u Petrovcu, a Igor Vukotić (26) iz Budve i strana državljanka Enisa Šuntić (23) su uhapšeni zbog sumnje da su mu pomagali nakon izvršenja krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

“U noći između 16. i 17. avgusta građani su obavijestili policiju u Budvi da se u ugostiteljskom objektu MTV na šetalištu u Petrovcu nalazi osoba koje posjeduje oružje, i da prijeti gostima u tom lokalu. Službenici CB Budva su izašli na lice mjesta i nakon što su ustanovili da
nema povrijeđenih, a u službene prostorije doveli su Božidara Filipovića i Igora Vukotića obojicu iz Budve, i Enisu Šuntić (23), stranu državljanku rođenu u Beranama”, naveli su u Policiji.

Utvrđeno je da je Filipović tada kod sebe imao pištolj marke “Pietro Beretta”, sa okvirom u kojem se nalazilo 13 metaka cal. 9 mm, od kojih je jedan metak bio u cijevi, a kojim je u više navrata prijetio osoblju i gostima, okrećući cijev pištolja u njihovom pravcu, pri čemu
je lomio čaše i flaše u bašti i unutar objekta.

“Sumnja se da je Enisa Šuntić prije dolaska policije uzela pištolj od Filipovića i stavila u svoju torbu nakon čega ga je predala Vukotiću tražeći od njega da ga skloni, što je on i učinio, sakrivajući ga u hidrant, u garaži stambene zgrade u kojoj Vukotić stanuje”, ističu u Policiji.

Policijski službenici su, na mjestu na kojem je bio sakriven, pronašli i izuzeli pištolj.

“O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Nakon sprovođenja tužiocu uz krivičnu prijavu i saslušanja kod tužioca, lica su privedena sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru koji im je odredio pritvor do 30 dana nakon čega su sprovedeni u ZIKS”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

1 komentar

  1. Throughout the awesome scheme of things you secure a B+ with regard to hard work. Where exactly you lost everybody was in your facts. As as the maxim goes, the devil is in the details… And it couldn’t be much more correct in this article. Having said that, let me say to you just what did work. The authoring is certainly quite persuasive and this is probably the reason why I am taking the effort to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Next, even though I can easily see a leaps in reasoning you come up with, I am not really certain of exactly how you seem to unite your points which inturn produce the actual conclusion. For the moment I will, no doubt yield to your point but wish in the future you actually link the dots much better.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com