POLJAK IMA 25 GODINA, ALI JE ZAROBLJEN U TIJELU DJEČAKA: Kada pokaže ličnu kartu, ni policajci mu ne vjeruju! Ovo je njegova tužna priča (VIDEO) - Volim Podgoricu

POLJAK IMA 25 GODINA, ALI JE ZAROBLJEN U TIJELU DJEČAKA: Kada pokaže ličnu kartu, ni policajci mu ne vjeruju! Ovo je njegova tužna priča (VIDEO)

Tomaš Nadolski, iz Olesnjice u Poljskoj, ima 25 godina, ali zbog rijetke bolesti izgleda kao da mu je 12.

Nadolski, zaglavljen u tijelu dječaka od 12 godina, opisao je konstantni bol koji doživljava zbog rijetkog poremećaja poznatog kao Fabrijeva bolest.

 

Ova bolest pogađa bubreze, srce i kožu, a dovodi i do gomilanja određene vrste masti što znači da tijelo ne može da preradi masne molekule.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

“Želeo bih da izgledao kao muškarac mojih godina. Mrzim ovog dječaka kojeg svakog dana gledam u ogledalu jer to nisam ja”, rekao je Nadolski.

Problemi su počeli kada je imao 7 godina. Počeo je da povraća posle svakog obroka i da oseća bolove u stomaku, rukama i nogama.

“Drugovi u školi su me zadirkivali da sam kostur i da sam izašao iz Aušvica. Roditelji su bili slomljeni. Vidjeli su da nešto nije u redu, ali su vjerovali doktorima da je u pitanju mentalni problem i da samo treba da jedem više”, rekao je.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Tomaš je ispričao kako ga rođaci i dalje doživljavaju kao dijete, zbog čega je došlo do natezanja odnosa među njima.

 

“Kada sam kod kuće, uglavnom sjedim sam u sobi. Usamljen sam i nemam dovoljnu podršku svoje porodice već godinama. Ova bolest mi je uništila odnos sa porodicom”, otkrio je on.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Prema njegovim riječima, bolest ga uništava svakog dana jer ljudi ne žele da prihvate njegove prave godine.

 

“Jednom, kada su me zaustavili policajci, pokazao sam im ličnu kartu, a oni su me optužili da sam je falsifikovao”, ispričao je Tomas.

Zbog konstantnih bolova u stomaku ne može da jede, pa je 20 sati dnevno prikačen na infuziju. Uzima i ljekove protiv bolova, kao što je morfijum, a stopala su mu toliko deformisana da mora da nosi specijalne cipele.

 

“Boli me svaki dio tijela, ne mogu da spavam i živim normalno”, rekao je na kraju nesrećni mladić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com