Nikola Peković “TERORISAO” goste u Pljevljima, jednu pjesmu za merak mu puštali 100 puta! - Volim Podgoricu

Nikola Peković “TERORISAO” goste u Pljevljima, jednu pjesmu za merak mu puštali 100 puta!

Nikola Peković je u subotu uveče pošteno izmaltretirao posjetioce diskoteke „Municipijum S“ u Pljevljima! On je, naime, te večeri došao u provod sa prijateljima i cijelom svitom telohranitelja, ali ostali gosti nisu baš uživali zbog toga.

Pekmen je, kako se ispostavilo, imao samo jednu muzičku želju, a ono što želi kum Duška Šarića, vlasnika pomenutog kluba, zapovijest je za sve! Te noći muziku je puštao di-džej, ali ako je i imao spreman repertoar, sve je palo u vodu, jer je Peković želio da sluša samo Janu i njenu novu pjesmu „Vesti“.

“Peković je ušao u klub oko 23 časa. Došao je sa nekoliko prijatelja, a oko njih su bili njegovi telohranitelji. Odmah je za sto stigla flaša najskuplje votke i do kraja večeri su se posude sa bocama alkohola samo smjenjivale. Klub je bio pun i svi su đuskali, ali onda je Peković preuzeo muziku. Na svaku drugu pjesmu di-džeju je davao znak prstom i ovaj je iznova i iznova puštao novu pjesmu Jane i Mirka Plavšića „Vesti“,  ispričao je izvor koji se te večeri zatekao na licu mjesta.

Nikome u klubu nije bilo jasno zašto Peković naručuje baš tu pesmu, ali su mnogi pomislili da ima veze sa nekom bivšom djevojkom.

“Nikola se 2016. godine vjenčao devet godina starijom doktorkom Violetom. Njih dvoje imaju sina Fedora i košarkaš se baš smirio”.

Međutim, on je bio veliki zavodnik prije nego što se oženio, pa nije isključeno da mu je neka od ranijih djevojaka ostavila trag na srcu. U pjesmi koju je naručivao postoji stih: „Stigle su mi vesti, častim ja za vesti, baš je lepo znati da ti bivša pati.“ Ko zna koji je pravi razlog što je naručivao tu pjesmu, ali se vidjelo da ga je baš pogodila. Valjda ju je zbog toga besomučno naručivao.

“On je samo di-džeju pokazivao prstom da ponovo pusti pjesmu i tako 100 puta. Svim gostima je presjelo. Nije, međutim, to plaćao… Bar ne da svi vide. Možda ga je posle častio, ali sumnjam. Peković ništa ne mora da plaća tamo jer to drži njegov kum Duško Šarić. On je tamo svoj na svome”,  kaže izvor.

Inače, veče pre toga, u petak, u klubu je nastupio Aco Pejović. Na njegovom nastupu bio je i Duško Šarić, a Pejović mu je na uvce pjevao „Kraljicu trotoara“ od Mileta Kitića.

To je jedna od omiljenih Duškovih pjesama, a Aco mu je bez problema otpevao. Onda je Duško nekoliko puta tražio i njegovu „Fatalnu dozu“, vidi se da je njega dirnula ta pjesma. Pejović je pjevao cijele noći, a onda je sjutra nastavio na svadbi sina Bogoljuba Karića, gdje je bio glavni pjevač”, kaže  izvor.

alo.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com