Gradski zvaničnik u Splitu časti večerom osobu koja NIJE DOBILA POSAO PREKO VEZE: Ubrzo mu je stigla neočekivana poruka - Volim Podgoricu

Gradski zvaničnik u Splitu časti večerom osobu koja NIJE DOBILA POSAO PREKO VEZE: Ubrzo mu je stigla neočekivana poruka

Splitski gradski zvaničnik Jakov Prkić juče je putem Fejsbuka ponudio večeru svakom radniku Županije koji do posla nije došao preko veze. Jedini uslov je bio da se ta osoba javno predstavi imenom i prezimenom.

O tome su juče pisali mediji, a ljudi su se šalili kako neće puno novca potrošiti s obzirom na to da je poznato da je Županija, u ovom slučaju Splitsko-dalmatinska, leglo onih koji su došli preko veze, najviše preko političke linije.

Međutim, Prkiću se jutros javio jedan muškarac. Zoran Botić tvrdi da u Županiju nije došao preko veze, a od Prkića želi džambo picu na kućnu adresu.

– Jakove ja radim u županiji (Javna ustanova zavod za prostorno uređenje) i nisam došao preko veze. Možda je to neobično, ali je istinito. Na večeru ne moramo ići, ali bi te lijepo molio da mi na kućnu adresu pošalješ jednu džambo picu. Ja tebi mogu da pošaljem svoju biografiju pa ti vidi da li bi me zaposlio. I nemoj sada biti pi*da pa da se izvlačiš na onu “nisam tako mislio i slično”. A vidim i da imamo zajedničkih FB prijatelja kod kojih se možeš raspitati – napisao je Botić.

Prkić će mu poslati picu, prenosi Index.hr.

Zoran Botić tvrdi da posao nije dobio preko veze Printskrin: Facebook

– Mislio sam sve što sam rekao. Takođe znam da ima osoba koje se zaposlene bez pomoći. Najčešće su u pitanju deficitarne struke poput Vaše ili poput IT-a. I lično znam jednog informatičara koji je zaposlen bez uticaja stranke ili rodbine. Ali koliko vas je takvih? Ne više od 7-8 odsto. Poziv na večeru stoji, a za džambo Vas molim da ostavite adresu u inbox i kažete termin dostave – odgovorio mu je Prkić.

1 komentar

  1. Hey. Cool article. There's a problem with your site in chrome, and you may want to check this… The browser is the market leader and a huge component of other people will omit your wonderful writing because of this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com