POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: “Izvadiću rebra da mogu da nastavim sa povećanjem grudi” - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: “Izvadiću rebra da mogu da nastavim sa povećanjem grudi”

Britanska manekenka Niki Valentina Rose proglašena je za ženu sa najvećim grudima u Velikoj Britaniji. Doduše, njeno poprsje nije prirodno, već je ona do sada potrošila nešto više od 40.000 eura na operacije i korekcije. I nema namjeru da stane, rekla je za “The Sun”.

Niki trenutno ima grudi veličine 34NN po britanskim merama.

Prilikom posljednje operacije u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je sada teška po 8,8 kilograma.

https://www.instagram.com/p/BkpUcA9HNDB/

“Presrećna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam željela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima”, kaže Valentina koja tvrdi da će izvaditi par rebara kako bi još više mogla da povećava grudi.

https://www.instagram.com/p/BlY4HmDHRBj/?taken-by=vip_glamour_x

Ističe i da je zbog svojih oblina uvijek primijećena gdje god da se pojavi.

Komplmenti su joj “vjetar u leđa” i zbog njih je veoma srećna.

https://www.instagram.com/p/BmiXsdkny4j/?taken-by=vip_glamour_x

“Dobijam brojne reakcije gdje god da se pojavim. Neke baš i nisu lijepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja od kada sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su srećni jer sam i ja srećna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu vidjeli ovako velike grudi i svi žele da se fotografišu sa mnom”, ističe za “The Sun”.

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com