POKRIJTE UŠI! NOLE I JELENA PJEVAJU ZA VAS: Njihova izvedba ovog velikog hita izmamiće vam osmjeh na lice, a SUZE NA OČI (VIDEO) - Volim Podgoricu

POKRIJTE UŠI! NOLE I JELENA PJEVAJU ZA VAS: Njihova izvedba ovog velikog hita izmamiće vam osmjeh na lice, a SUZE NA OČI (VIDEO)

Novak Đoković je u drugom kolu US opena savladao Amerikanca Tenisa Sandgrena sa 3:1, po setovima 6:1, 6:3, 6:7(2), 6:2, a posle ove pobede odlučio je da plasman u treće kolo proslavi sa svojom ženom Jelenom.

Nole je to učinio tako što je otpevao pesmu Olivera Dragojevića “Trag u beskraju” sa suprugom Jelenom, a onda snimak postavio na društvene mreže

U opisu snimka Novak je napisao:

“Posle dugog, vrelog, ali uspješnog dana, nema boljeg načina da se opustim nego zapjevam s voljenom. Nismo dobri u ovome, ali smo se lijepo zabavili pokušavajući. Ovo je jedna od naših najdražih pesama”, napisao je Nole, a onda i dodao:

“Ostavio je trag u beskraju, a mi sa svakom njegovom pjesmom koju pjevamo činimo taj beskraj bogatijim. Nakon dugog, ali uspešnog dana, karaoke u dvoje uz omiljene pjesme. Pokrijte uši”.

Nema sumnje da će vas ovaj video zabaviti ako ga poslušate do kraja.

Đoković će u trećem kolu igrati protiv Francuza Rišara Gaskea koji je savladao Lasla Đerea, a termin ovog meča još nije poznat.

https://www.facebook.com/djokovic.official/videos/528714094239945/

Kurir sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com