MEDIJI BRUJE: Turski milioner smuvao Eminu Jahović, od nje stariji 18 godina (FOTO) - Volim Podgoricu

MEDIJI BRUJE: Turski milioner smuvao Eminu Jahović, od nje stariji 18 godina (FOTO)

Gotovo svi turski mediji proteklih dana bruje o navodnoj novoj vezi pjevačice Emine Jahović (36) i turskog milionera Sadetina Sarana (54).

View this post on Instagram

İzindeyiz..

A post shared by @ sadettinsaran on

Gotovo svi turski mediji proteklih dana bruje o navodnoj novoj vezi pevačice Emine Jahović (36) i turskog milionera Sadetina Sarana (54).

Naime, prema pisanju tamošnje štampe, Emina se sa Sadetinom tajno viđa nešto više od mjesec dana, a paparaci je prate gotovo u stopu kako bi saznali nešto više od nje.

Bivši menadžer Fenerbahčea, a danas predsjednik Saran holdinga i Emina se poznaju još od ranijih dana, ali pjevačica je sve do nedavno bila u braku sa Mustafom Sandalom. Međutim, kako se razvela od Mustafe sa kojim je bila u braku od 2008. godine, njeno srce je navodno osvojio 18 godina stariji milioner, sa kojim se tajno viđa kako ih ne bi uslikali paparaci.

Emina Jahović prije dva dana bila je meta turskih novinara koji su je ispred jednog frizerskog salona čekali više od tri sata. Kada je izašla, pitali su je da prokomentariše vezu sa Sadetinom. Ona je besno zalupila vratima, a potom ju je novinar pitao:

– Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete?

S druge strane, Sadetina su mediji sačekali na Ataturk aerodromu i na pitanje o Emini, rekao je sledeće:

– Nikada ne odgovaram na ova pitanja, pa neću ni sad – rekao je on.

( Blic.rs/ Haberturk.com)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com