NOVO POJAČANJE: Potpisao i Mario Marin - Volim Podgoricu

NOVO POJAČANJE: Potpisao i Mario Marin

Crvena zvezda potvrdila je kasno sinoć dolazak njemačkog internacionalca, Marka Marina u Beograd, a nakon ozvaničenja transfera oglasio se i fudbaler:

“Vidimo se na Marakani”, kratko je poručio fudbaler.

Beogradski klub je Olimpijakosu za ovaj transfer platio 700.000, eura uz 30 odsto procenata od naredne prodaje.

“Marin je parafirao dvogodišnju vjernost sa mogućnošću produžetka saradnje na još godinu dana”, piše na sajtu bivšeg prvaka Evrope.

Marin je fudbalsku karijeru počeo u Njemačkoj. Nastupao je za Borusiju Menhengladbah i Verder, a sjajne partije u timu iz Bremena bile su odlična preporuka za Čelsi, gdje prelazi 2012. godine.

U Čelsiju se nije naigrao, pa je fudbalski put nastavio u Sevilji, Fiorentini, Anderlehtu, Trabzonu i Olimpijakosu.

Iz Atine dolazi pravo u Beograd, gdje će biti od velike važnosti za tim Vladana Milojevića u mečevima, koji Crvenu zvezdu očekuju u Ligi šampiona.

Osim njega, uprava bivšeg evropskog i aktuelnog srpskog prvaka juče je dovela i RIčmonda Boaćija i Gorana Čaušića, koji su, takođe, potpisali trogodišnji ugovor.

Crveno-bijeli prvi meč u elitnom takmičenju igraju 18. septembra u Beogradu protiv Napolija. Osim italijanskog kluba, rivali su još PSŽ i Liverpul.

Vijesti

1 komentar

  1. Hello, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com