Beživotno tijelo slavne holivudske glumice je pronađeno poslije nestanka sa jahte! Kapetan broda je otkrio ko je ubica! - Volim Podgoricu

Beživotno tijelo slavne holivudske glumice je pronađeno poslije nestanka sa jahte! Kapetan broda je otkrio ko je ubica!

Slavna holivudska glumica Natali Vud  prije 37 nestala je s jahte kod ostrva Santa Katalina.

Njeno tijelo, u spavaćici, pronađeno je na obali sledećeg jutra. Na jahti su bili njen suprug Robert Vagner, te glumac i prijatelj Kristofer Voken koji su tvrdili da je Natali slučajno pala u more.

 

Sve se htjelo prikazati kao nesreća u kojoj se Natali slučajno okliznula, pala u vodu i utopila se. No da stvar bude još čudnija, ona je tokom cijelog svojeg života imala fobiju od duboke vode. Čitav slučaj bio je vrlo sumnjiv i brojna su pitanja ostala otvorena zbog strašnih činjenica koje su isplivale na površinu vremenom.

 

Natali Vud i Robert Vagner
Natali Vud i Robert VagnerFOTO: AP

Zato je u februaru ove godine policija iz Los Anđelesa ponovo aktivirala slučaj i okarakterisala ga kao smrt pod sumnjivim okolnostima, a glavni osumnjičeni je Natalin tadašnji suprug, glumac Robert Vagner.

 

Podstaknut novootvorenom istragom, napokon je javno progovorio i 70-godišnji kapetan jahte – Denis Davern – jedina osoba koja je uz troje prijatelja još bila na jahti “Splendur” tog kobnog dana, 28. novembra 1981. godine.

 

Toga vikenda, tvrdi Davern, svi su se žestoko posvađali, a Vud ga je u jednom trenutku molila da joj omogući da ode s broda, predlažući da nabavi hidroavion kojim bi mogla pobjeći. Vagner je navodno napadao Vokena zbog njegovog ponašanja prema Natali. Skiper Davern tvrdi kako su se u noći kada je Natali Vud nestala svo troje glumaca svađali. Davern tvrdi da je Natali ubijena i bačena s broda u Tihi okean i tvrdi da ju je ubio sam Vagner.

 

Smrt Natali Vud je i dan danas jedna od najvećih misterija
Smrt Natali Vud je i dan danas jedna od najvećih misterijaFOTO: AP

Sve to ispričao je za audio dokumetarnu seriju od 12 nastavaka nazvanu “Fatalno putovanje: Misteriozna smrt Natali Vud”, koja je premijerno objavljena 20. jula, na dan kada bi bio Natalin 80. rođendan, a sada je objavljen sedmi nastavak.

 

Audio serija dostupna javnosti predstavlja nove dokaze koji upućuju na širu zavjeru.

 

Robert Vagner je optužen za ubistvo od strane kapetana jahte
Robert Vagner je optužen za ubistvo od strane kapetana jahteFOTO: AP

Davern tvrdi kako je kasnije ponovno otišao na krmu broda, gde je našao Vagnera kako stoji na stepenicama za plivanje. Primjetio je da nema Natali, ni gumenog čamca. U tom trenutku kapetan je pokušao da krene u potragu za njom.

 

– Video sam da nema gumenjaka i upalio sam motor jahte kako bismo se uputili u potragu, ali Ar Džej (Vagner prim. aut.) mi je rekao: ‘Ne, ne, nemojmo to raditi. Ostanimo ovde, otvorimo još jednu flašu vina’ – rekao je Davern u “podckastu”, dodajući kako je on bio osoba koju su poslali da identifikuje tijelo Natali Vud, a ne njen suprug.

 

Policija je sad ponovo otvorila slučaj.

Espreso

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com