SKANDAL: Nećete vjerovati ko ulazi u rijaliti program ,,ZADRUGA” - Volim Podgoricu

SKANDAL: Nećete vjerovati ko ulazi u rijaliti program ,,ZADRUGA”

Bivši sudija Prvog osnovnog suda i nekadašnja pomoćnica ministra pravde će 6. septembra ući u “Zadrugu 2”

Bivši sudija Prvog osnovnog suda i nekadašnja pomoćnica ministra pravde će 6. septembra ući u “Zadrugu 2”, gdje će probati da razbije sve predrasude koje je prate.

Naime, ona je stavljena na stub srama kada je ukinula pritvor navijaču Crvene zvezde Urošu Mišiću, koji se teretio za napad na američke marince u klubu “Plastik”.

– Pisali su da sam kontroverzni sudija, ali to nije tačno, ja sam pošten sudija. Uroš Mišić je oslobođen. Ja nikada nisam bila pod istragom – kaže u jednom dahu Snežana.

Ona ističe da je sada sudija u penziji, te da može da radi šta hoće, pa i da uđe u rijaliti.

– Prije nekoliko mjeseci sam otišla u penziju, ponuđeno mi je da uđem u “Zadrugu” i pristala sam, jer smatram da će mi biti zanimljivo – poručila je Snežana.

Novosti

3 komentara

  1. Kakav tekst…Čak ste jednom napisali kako se žena zove. Prezime hvala Bogu, naravno da niste napisali. Ko ulazi u “zadrugu”? Kako se zove žena?
    Novinari…

  2. Figuring out the best colon cleansers sold right now can be extremely difficult particularly for a beginner. This is largely because you’ll find lots of these products available in the market right now. But provided that you know what to look in the product, then it’ll be easy for you. A few essential things to check are the list of components, product reviews, the producer, and the promos they feature.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com