ŽENA UPUCALA INVESTITORA: Htio da gradi zgradu na zajedničkom zemljištu - Volim Podgoricu

ŽENA UPUCALA INVESTITORA: Htio da gradi zgradu na zajedničkom zemljištu

Zorana Trifunovića (58) inestitora  upucala je sa dva hica iz pištolja Stojanka Stojanović (70), sa kojom se sporio oko zajedničkog zemljišta na Zvezdari gdje je htio da gradi zgradu

Stojanka Stojanović (70), zvana Coka, iz Beograda uhapšena je juče ujutru oko 7.50, zbog sumnje da je u Bulevaru kralja Aleksandra hicima iz pištolja ubila Zorana Trifunovića (59). Stravično ubistvo dogodilo se usred bijela dana ispred jedne auto-perionice u blizini Cvetkove pijace, najvjerovatnije zbog sudskog spora oko zemljišta koji su osumnjičena i ubijeni imali.

Tijelo ubijenog muškarca, koji je navodno bio građevinski investitor, pronađeno je na Ulici Vučićev prolaz, dok je osumnjičena uhapšena u Ulici Olge Jovanović, udaljenoj oko 100 metara. Hitna pomoć je brzo stigla na mjesto zločina, ali je mogla samo da konstatuje smrt.

Tri hica

Kako nezvanično saznajemo, u Trifunovića je ispaljeno je tri hica iz pištolja, od kojih su ga dva pogodila.

– Jedan metak ga je pogodio u vilicu, pa je izašao kod slepoočnice, dok ga je drugi pogodio stomak. Ubistvo je snimilo nekoliko kamera i ti snimci će se koristiti u daljoj istrazi – rekao je izvor Kurira, upoznat sa slučajem.

On je dodao da je osumnjičena za ubistvo žena koja nije bila u srodstvu sa ubijenim.

– Oni su imali neki sudski spor oko zemljišta na kojoj je kuća osumnjičene Stojanke. Inače, ona se nije opirala hapšenju i djelovala je kao da ništa ne zna. Nakon zločina je otišla u kuću i sakrila pištolj, presvukla se i legla u krevet. Njen sin, sa kojim inače živi, navodno je spavao u to vrijeme. Kada je policija zakucala na njena vrata, navela je da ne zna šta se dogodilo. Međutim, pretresom stana pronađen je pištolj. Uzeta je parafinska rukavica, ali i garderoba u kojoj je bila u vrijeme ubistva – objasnio je naš sagovornik.

Prema riječima očevidaca koji su vjerovatno vidjeli cio zločin, osumnjičena Stojanka je izašla na ulicu, izvadila pištolj i pucala.

– Ne znam da li je bilo rasprave prije toga, ali pažnju su mi privukli pucnji. Kada sam izašao, vidio sam Stojanku kako čuči pored tijela. Vrlo brzo je ustala i mirno otišla do svoje kuće. Ubrzo je stigla policija, kojoj smo objasnili šta smo videli i dalje ne znam šta je bilo – rekao je jedan od očevidaca, ali nije želio da otkrivamo ime.

Suprug preminuo

Prema njegovim riječima, suprug osumnjičene je prije više godina preminuo.

– Radio je kao advokat, a ona je dugo radila u pošti. Nisu se nešto družili sa komšijama, djelovalo je kao da im je to ispod časti. Ona je posljednjih nekoliko godina bila vrlo čudna, ali nikome od nas ne bi palo na pamet da je u stanju da ubije čovjeka. Na ulicu je izlazila uvijek sređena, a parfem kad stavi, vjerujem da se osjećao i kod Cvetkove pijace – priča komšija i dodaje da je i sin osumnjičene završio pravo, ali da nije primijetio da on to radi.

Jelena Rafailović

Porodica ubijenog

ĆERKA NEMA OD BOLA

Na mjesto ubistva ubrzo je stigla i porodica ubijenog.

– Nemam snage da komentarišem, molim vas, razumite me… – bilo je jedino što je izustila ćerka ubijenog.

Ubrzo se pojavila i jedna rođaka.

– Jao, bože pomozi! Šta nas to snađe?!… – grcala je ona u suzama.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com