Nakon duge borbe sa bolešću, popularna voditeljka saznala da će živjeti još samo nekoliko dana: Samo želim da ostavim sinu posljednji poklon (FOTO) - Volim Podgoricu

Nakon duge borbe sa bolešću, popularna voditeljka saznala da će živjeti još samo nekoliko dana: Samo želim da ostavim sinu posljednji poklon (FOTO)

Dani su joj odbrojani…

Voditeljka BBC-ja Rejčel Blend još 2016. godine saznala je da boluje od raka dojke.

U avgustu ove godine ljekari su joj saopštili da zbog porasta vrijednosti enzima ne može da učestvuje u kliničkim eksperimentima za novi lijek, što znači da su joj, kako joj je objašnjeno, i zvanično odbrojani dani.

Rečima legendarnog Frenka Sinatre – plašim se da je moj čas kucnuo, prijatelji. Tako iznenada. Rečeno mi je da imam nekoliko dana života. Sve je nadrealno i zahvaljujem se svima za svu podršku koju su mi pružali”, poručila je voditeljka na Tviteru.

Voditeljka sa suprugom Stivom ima dvogodišnjeg sina Fredija. Svoju borbu sa rakom dokumentovala je na blogu “Veliko R, mala ja”, a vodila je i radio-emisiju posvećenu svojoj borbi.

 

Rejčel je nakon ovog saznanja vreme posvetila tome da ostavi sinu uspomene na sebe. Trenutno radi na knjizi za njega koja je, kako je rekla, ispunjena detaljima iz njenog života koje njen suprug ne zna i ne bi mogao da mu ih prepriča.

U toj knjizi sažeti su svi saveti i priče koje bih sinu rekla kroz odrastanje, ali sada to neću moći uživo. Nadam se da će mu pomoći kroz život”, kaže voditeljka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com