PODGORICA: Evo šta je Sara PORUČILA nakon izlaska na SLOBODU - Volim Podgoricu

PODGORICA: Evo šta je Sara PORUČILA nakon izlaska na SLOBODU

Beograđanka Sara Vidak (20), koja je danas pred Osnovnim sudom u Kotoru osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda Jelenu Stanišić, nešto pre 16 sati puštena je na slobodu do pravosnažnosti presude.

– Presrećna sam! I dalje sam u šoku sam, ne mogu da povjerujem da sam posle 23 dana u pritvoru konačno na slobodi! Trenutno, ne znam ni šta osjećam, potrebno mi je malo vremena i da vidim porodicu – rekla je, odmah po izlasku iz pritvora Sara Vidak za Kurir.

Studentkinja iz Beograda, koja je od prvog dana tvrdila da optužbe sudije nisu tačne, kaže da je iza rešetaka održala velika podrška, pre svega najbližih, koju je imala.

– Čula sam se sa njima i prvo što sam poželjela da im kažem jeste “hvala i volim vas”. Njihova podrška bila mi je najvažnija tokom 23 dana, bez njih, ne znam kako bih izdržala agoniju kroz koju sam prošla – dodaje Sara.

Prema njenim rečima, život iza rešetaka za jednu mladu tinejdžerku koja studira dva fakulteta i nikada nije imala ni prekršaj, nije lak.

– Život iza rešetaka nije lep i lagodan, ali nije ni onako kako ljudi zamišljaju zatvor ili pritvor. Moram da kažem da su prema meni svi bili korektni i da nikakvih problema nisam imala. Naravno, znaju se red i disciplina, koji moraju da se poštuju. Moram da kažem i da sam spavala dobro, ali uz terapiju. Sada, kada sam ponovo na slobodi, nadam se da ću spavati bez terapije – kaže Sara za Kurir.

 

Olivera Vidak

Borba nam tek predstoji

Olivera Vidak, majka Sare Vidak, kaže za Kurir da je srećna što je njeno dijete konačno na slobodi i da jedva čeka da zagrli Saru. Ipak, ona dodaje da im tek predstoji rad sa psihologom, kako bi njena ćerka prebrodila težak period koji je iza nje.

– Srećna sam i zadovoljna, pre svega jer je moje dijete konačno na slobodi. Nije nam bilo lako, ali se nadamo da je to sada iza nas. Zahvalna sam ministru Nebojši Stefanoviću na pomoći, jer se zaista posebno založio da nam pomogne – kaže Olivera Vidak.

Kurir/Volim Podgoricu

1 komentar

  1. Thanks so much regarding giving my family an update on this subject on your blog. Please understand that if a brand new post becomes available or if perhaps any variations occur with the current posting, I would be considering reading more and focusing on how to make good usage of those tactics you share. Thanks for your efforts and consideration of others by making this web site available.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com