PODGORICA: Muškarac isporučen Njemačkoj zbog pokušaja ubistva - Volim Podgoricu

PODGORICA: Muškarac isporučen Njemačkoj zbog pokušaja ubistva

Službenici Uprave policije MUP-a – NCB Interpol Podgorica su danas realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u Saveznu Republiku Njemačku lica koje se potraživalo po potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Visbaden radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv tog lica zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo pokušaj ubistva.

Naime, službenici NCB Interpol Podgorica su, 05.09.2018. godine, realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u SR Njemačku S.J. (50) iz Tutina, koji se potraživao po potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Visbaden radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 03. juna 1991. godine u Njemačkoj, kako se sumnja, sa još dva lica, provalio u stan starijeg bračnog para. Kako bi nesmetano izvršili premetačinu stana, osumnjičeni su oštećene onesposobili, na način što su ih, kako se sumnja, upotrebom drvene palice udarili u predjelu glave, kojom prilikom su ova dva lica izgubila svijest. Osumnjičeni su, sumnja se, otuđili nekoliko vrijednih stvari i udaljili se u nepoznatom pravcu pritom ostavili oštećene u kući životno ugrožene.

S.J. je lišen slobode na našoj teritoriji nakon čega mu je sudija za istragu nadležnog suda odredio ekstradicioni pritvor u kojem se nalazio do izručenja odnosno do danas.

2 komentara

  1. Hello! I recently would choose to give a huge thumbs up with the great info you’ve got here with this post. We are coming back to your site to get more soon.

  2. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a great job with this. Additionally, the blog loads extremely quick for me on Firefox. Outstanding Blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com