SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Teško povrjeđena jedna osoba, uhapšen mladić (20) - Volim Podgoricu

SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Teško povrjeđena jedna osoba, uhapšen mladić (20)

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaska lica koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedan pješak zadobio teške tjelesne povrede, u kratkom roku pronašli i lišili slobode B.L. (20) iz Nikšića i protiv njega nadležnom tužiocu podnijeli krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.

Naime, Dežurna služba CB Nikšić je, 01.09.2018. godine oko 18,45 časova, obaviještena od strane građana da se u ulici Narodnog fronta dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj ima povrijeđenih lica. Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i utvrdili da je nepoznati vozač upravljajući vozilom nepoznate marke izazvao saobraćajnu nezodu na način što je na pješačkom prelazu oborio pješaka B.C. (80), nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode po ovlašćenju državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću izvršili su službenici saobraćajne policije. Povrijeđeni B.C. je prevezen u Medicinski centar u Nikšiću, gdje je hospitalizovan, a kojem su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede.

Preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo vozilom a koje je učestvovalo u ovoj saobraćajnoj nezgodi, policijski službenici CB Nikšić su došli do saznanja da je vozilom marke „VW Golf VII“ hercegnovskih registarskih oznaka upravljao B.L. Pronađeno vozilo sa oštećenjima je po nalogu državnog tužioca u ODT u Nikšiću oduzeto radi potrebnih vještačenja. On je lišen slobode istog dana oko 22,20 časova.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću koji je naložio da se B.L. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com