DETALJI STRAVIČNE EGZEKUCIJE: Muškarac ubijen, ženi pucali u noge, ruke, grudi i glavu - Volim Podgoricu

DETALJI STRAVIČNE EGZEKUCIJE: Muškarac ubijen, ženi pucali u noge, ruke, grudi i glavu

Kozarska ulica u Banjaluci u kojoj je noćas ubijen Damir Ostojić Šijan, a njegova supruga Sandra Jošić ranjena, jutros je pod policijskom opsadom.

Patrole zaustavljaju i legitimišu sve prolaznike, uključujući i majke sa djecom.

Ostojić se vozio u džipu na koji je ispaljen rafal u pripremljenoj sačekuši. On je na mjestu ostao mrtav, dok je njegova žena Sandra Jošić ranjena.

Šijanova žena je noćas oko dvanaest i petnaest časova dovezena u Prijemnu hirušku ambulantu, a potom je i operisana i zbrinuta u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje. Ona je imala prostrelne rane gornjih i donjih ekstremiteta, grudnog koša i lica, naveo je načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje prof. dr Darka Golića i glavni dežurni lekar na Hirurgiji dr Gorana Janjić.

Na licu mjesta noćas se našlo nekoliko policijskih patrola koje su se dale u poteru za ubicama. Osim policajaca na licu mjesta bila je i republički tužilac Svjetlana Bijelić.

Uviđaju su prisustvovali načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, kao i više inspektora Uprave za teški i organizovani kriminal MUP RS.

 

FOTO: AVAZ.BA

Stanari iz obližnjih zgrada rekli su kako su čuli rafalnu pucnjavu.

“Nešto prije ponoći čuo sam rafal pred zgradom. Izašao sam na balkon i u prvi momenat nisam ništa vidio, ali se ubrzo pojavilo policijsko vozilo sa rotacijama”, ispričao je komšija.

Na licu mjesta bio je i republički tužilac za organizovani kriminal Miodrag Bajić. U Kozarsku ulicu su stigle i nove policijske snage koje će pregledati teren.

 

FOTO: AVAZ.BA

Rad na rasvetljavanju ubistva se nastavlja. Tako su na mesto zločina došle i ekipe bezbjednosne agencije “Sektor sikjuriti”, čije kamere “pokrivaju” dobar deo ovog naselja. U policiji očekuju da će im snimci sa kamera pomoći u pronalaženju ubice.

Policijske snage detaljno “češljaju” teren u krugu od 500 metara. Policajci u pomenutom području idu od vrata do vrata i ispituju sve stanare s nadom da će doći do novih informacija vezanih za ubistvo.

Volim Podgoricu/ Srpska cafe, Avaz.ba

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com