DIJETE MODRO IZAŠLO IZ VRTIĆA: Majka bila šokirana kada je ugledala malog Stefana - Volim Podgoricu

DIJETE MODRO IZAŠLO IZ VRTIĆA: Majka bila šokirana kada je ugledala malog Stefana

Mihaela Lela Jerosimić (24), majka jednoipogodišnjeg Stefana, šokirala se kad je u utorak posle posla otišla u vrtić “Lenka” u Borči po sina i zatekla ga s licem modrim od povreda!

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Sva potresena, za Kurir priča da je toga dana dete ostavila zdravo u tom privatnom vrtiću, a da su joj ga vaspitači vratili razlupane glave – sa ogromnom modricom ispod oka, i da je nisu pozvali i obavestili o incidentu kad se desio. Lela objašnjava da se, kako su joj vaspitači ispričali, dijete samo povredilo kad se igralo u kuhinji.

– Prvo su rekli da je bio u pravoj kuhinji, a onda da se igrao i pao u plastičnoj kuhinji za djecu, ali ne verujem da je na tim plastičnim igračkama mogao tako da se povredi. Kako god bilo, nedopustivo je da me nisu odmah pozvali, već su ga bez mog odobrenja mazali nekim margarinom da mu prođe otok. Kad sam ga ugledala, dijete je potrčalo ka meni i vikalo: “Mama boli, mama boli”, a oko mu je bilo skoro zatvoreno od tog margarina, moglo je da se inficira – tvrdi Lela.

Dodaje da su joj, kao objašnjenje što je nisu pozvali, u vrtiću rekli “da se takve stvari redovno dešavaju djeci i da to nije ništa strašno”.

– Zar je trebalo oko da izbije ili bez ruke da ostane da bi oni reagovali?! Ovo je nečuven nemar vaspitača vrtića “Lenka” i roditelji treba da znaju za to. Ne želim da se još nekom detetu desi nešto slično ili, ne daj bože, još gore – poručila je Lela, koja je sina ispisala iz tog vrtića i najavljuje tužbu protiv odgovornih vaspitača zbog nemara.

Povrede mališana – manji otok i hematom u predjelu gornjeg i donjeg kapka, konstatovao je i pedijatar, koji je, uz prepisanu terapiju, uputio Stefana kod specijaliste radi procjene stepena povrede.

VLASNICA VRTIĆA
NE RAZGOVARA O INCIDENTU
Kurir je ovim povodom kontaktirao s Lenkom Đorđević, vlasnicom vrtića “Lenka” u Borči, koja je, nakon što smo joj se predstavili i saopštili da zovemo povodom optužbi majke malog Stefana, kratko poručila:
– Vi ste iz dnevnog lista Kurir, ne mogu s vama da vodim takvu vrstu razgovora – rekla je Lenka i prekinula vezu.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com