PODGORIČANIN PRONAŠAO NAFTU: Kopao septičku i jamu, a ujutro je u njoj našao LOKVU NAFTE - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN PRONAŠAO NAFTU: Kopao septičku i jamu, a ujutro je u njoj našao LOKVU NAFTE

Društvenim mrežama u Podgorici širi se anegdota, koja je, iako se dogodila prije mnogo godina, izazvala brojne komentare i nasmijala Podgoričane! Mnogi su komentarisali, tvrdeći da se dogadjaj zaista odigrao, ali ne na Zabjelu već u drugom kraju Podgorice. Neki su tvrdili da znaju imena učesnika, i da su im “lično učesnici” prepričavali anegdotu.

Kako god, prisjetili smo se vremena kada se živjelo  opuštenije, kada je bilo više volje za dobar štos, smijeh i zabavu, iako je bilo manje novca.

Prenosimo anegodotu integralno, a vi nam recite jeste li je već čuli:

“Davno, prije 40 godina, čovjek je (na Zabjelo) kopao septičku jamu iza kuće. Iskopao je skoro dva metra i pošto je pao mrak, ode u kuću na odmor i spavanje. Od sprdnje, momci iz komšiluka kupiše 20 L nafte i u 02 sata poslije ponoći, prosuše je u septičku jamu. Ujutro je domaćin ustao i pošao na septičku da nastavi rabotu, kad ima što viđeti – lokva nafte!!! Za 5 minuta, skupi se komšiluk, a među njima i oni momci…oni ga naučiše da u jednu bočicu uzme uzorak nafte i da se odmah to šalje u neku rafineriju i prijavi…poslije će to država uzeti pod svoje, ali i on će dobiti dio koji, ihaaa, neće moći da potroši do kraja života…Čovjek se “naloži”, uze papir i napisa pismo đe je i kako je našao naftu i posla to pismo nekoj rafineriji u Srbiju. U pismu je naglasio da je naftu našao na SVEGA DVA METRA DUBINE!

Nije prošlo mnogo, stigao je odgovor iz rafinerije:
“Poštovani druže,

Ne samo da ste našli naftu na DUBINI od 2 METRA !,
nego ste je našli i PRERAĐENU!!!”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com