POTRAGA ZA TASMANIJSKIM ĐAVOLOM: Ultimat fajter zakačio starca audijem pa ga posle svađe nokautirao - Volim Podgoricu

POTRAGA ZA TASMANIJSKIM ĐAVOLOM: Ultimat fajter zakačio starca audijem pa ga posle svađe nokautirao

Policija traga za Miljanom Đurašinovićem, zvanim Tasmanijski Đavo, zbog sumnje da je juče u Deligradskoj ulici u Beogradu udario Nikolu P. (74).

Kako se saznaje, incident se dogodio kada je automobil “audi”, kojim je upravljao Đurašinović, zakačio starca van pješačkog prelaza, a koji je bio pješak.

– Pješak je tada rukom udario po haubi “audija”. Vozač je pobijesneo zbog toga i izašao iz kola. Udario je dedu pesnicom u lice, a čovjek je od udarca pao – rekao je izvor

Povređeni Nikola P. prevezen je kolima Hitne pomoći u bolnicu.

– Pošto je nokautirao čovjeka, vratio se u kola i otišao s mjesta nesreće. Policija traga za njim – kaže sagovornik.

Tasmanijski Đavo poznat je od ranije po incidentima. Postao je poznat nakon što je jednoj ženi prijetio sjekirom, a onda pretukao svjedoka usred sudnice.

Naime, Đurašinoviću se sudilo zbog nasilja u porodici, jer je 2016. godine fizički napao suprugu, a potom prijetio njoj i djeci. A onda je tokom suđenja, u punoj sudnici, nokautirao policajca koji je svjedočio protiv njega.

Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla i pištolj, koji je prethodno pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište.

Policajac je pao na patos na zaprepašćenje sudije i svih ostalih prisutnih u sudnici. Zahvaljujući brzoj intervenciji sudske straže, koja se odmah obrušila na Đurašinovića, izbjegnut je veći incident. Suđenje je prekinuto, a policajac je prevezen u Urgentni centar, gdje su mu povrede sanirane.

Đurašinović je više puta bio u sukobu sa zakonom, pa je tako u novogodišnjoj noći 2006, posle masovne tuče, ranjen u jednom beogradskom hotelu.

Dvije godine kasnije mačetom je naneo teške povrede vlasniku kladionice Stefanu Dimitrovskom, zbog čega je prvobitno osuđen na devet godina zatvora.

Kazna mu je potom smanjena na sedam i po godina zatvora, da bi na kraju odležao samo pet godina i tri mjeseca.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com