UŽAS: Ćerka nožem izbola majku po cijelom tijelu - Volim Podgoricu

UŽAS: Ćerka nožem izbola majku po cijelom tijelu

T. B. (37) iz Bačke Topole uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično djelo pokušaj ubistva,saopštila je subotička policija.

Bačkotopolčanka je 4. septembra, nakon verbalne rasprave, nožem nanela više povreda svojoj majci po tijelu. Ubodi nožem nisu na sreću bili smrtonosni, ali ih je žena zadobila po stomaku, grudima i vratu, piše Blic.

 

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su događaj i hapšenje.

– Jedno lice policija je danas privela u Više javno tužilaštvo u Subotici zbog pokušaja ubistva. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici je odredio pritvor i istraga je u toku – kaže Miroslav Krkelić, viši javni tužilac u Subotici.

U subotičkom Višem sudu izjavili su da se Bačkotopočlanka sumnjiči za pokušaj ubistva.

– Određen joj je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela pošto je ranije već bila osuđivana za drugo krivično djelo i tek treba da počne da izdržava kaznu za to drugo krivično djelo – kaže Rajko Maravić, portparol Višeg suda u Subotici.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and already each time a comment is added I get four emails using the same comment. Possibly there is that is you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com