HAOS U OPOZICIJI: Dritan organizovao momke i djevojke da me pljuju po portalima - Volim Podgoricu

HAOS U OPOZICIJI: Dritan organizovao momke i djevojke da me pljuju po portalima

Bivši potpredsjednik Građanskog pokreta URA Neđeljko Rudović optužio je juče lidera te partije Dritana Abazovića da je organizovao ljude kako bi ga, kako je rekao, pljuvali po portalima.

Rudović je na svom Facebook profilu objavio nekoliko komentara sa portala sa nikovim za koje tvrdi da dolaze iz centrale URA. U tim komentarima Rudovića pozivaju da partiji vrati mandat, ali i optužuju da svojim izjavama i čudnim vođenjem politike ne doprinosi Crnoj Gori i narodu, već isključivo Demokratskoj partiji socijalista.

U svom Facebook postu Rudović je ocijenio kako je Dritan Abazović najbolji primjer toga da je bavljenje politikom na Baklanu prljava rabota.

“Evo zašto je balkanska politika u najvećem dijelu prljava rabota. Nažalost, najbolji primjer je čovjek koji je imao sve simpatije, a koji već neko vrijeme sebi dopušta da širi ordinarne laži pa mene pokušava da predstavi za nacionalistu i pojas za spašavanje DPS-a. Prvo podržava moju odluku, pa poslije dva mjeseca traži mandat. Za to vrijeme organizuje nekoliko momaka i djevojaka da me pljuju po portalima (u prilogu su neki od nikova iz centrale URA). To su prvo, od decembra prošle godine, radili internim kanalima prema članovima opštinskih odbora. Ja jesam pogriješio što sam dopustio da na njega presudan uticaj imaju karijeristi i pokvarenjaci kojima je do proklamovanih ciljeva koliko do lanjskog snijega. Oni su u politici samo, jer sanjaju fotelje i zbog njih su spremni na sve. Ako već nije, shvatiće to i Dritan, ima kad”, napisao je Rudović.

Rudović je podsjetio kako je još 10. jula kada je podnio ostavku rekao da je njegov mandat na raspolaganju stranci od trenutka kada URA počne da djeluje u Skupštini, odnosno kada prekine bojkot.

Odgovorio je i na optužbe da je “pojas za spašavanje DPS-a”, ističući kako su tu stranku Demokrate i URA svojim sebičlukom već spasile, i to onog trenutka kada je partija Alekse Bečića rekla da ne želi da bude dio Građanskog bloka.

“Suština oko mog mandata je jasna, ali je meni važnije ovo jesmo li mi nacionalisti i da li DPS-u dajemo pojas za spašavanje. Demokrate i URA su svojim sektašenjem i razbijanjem Građanskog bloka već spasili DPS, a sada Savez za Crnu Goru i mene optužuju da to radimo. Kako kada njima ne treba niko, pošto su stabilizovali vlast”, rekao je Rudović Pobjedi.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com