SPREMITE SE ZA BORBU! Za ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA, septembar neće biti lak mjesec! - Volim Podgoricu

SPREMITE SE ZA BORBU! Za ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA, septembar neće biti lak mjesec!

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je vjerovatno da želite da znate šta vam zvijezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. 

Ovan

Vrijeme je da slavi, koju su Ovnovi imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, dođe kraj. Tokom naredna četiri mjeseca, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mjesecima, i sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada.

Škorpija

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

Ribe

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri mjeseca ove godine doneće Ribama će doneti brojne prepreke. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.

Espreso

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com