Ti si zlo, treba te staviti u zatvor: Način na koji je majka kaznila sina za psovanje šokirao je cio svijet! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Ti si zlo, treba te staviti u zatvor: Način na koji je majka kaznila sina za psovanje šokirao je cio svijet! (VIDEO)

Način na koji je jedna majka kažnjavala svog sina ljude je toliko zgrozio da je počela da dobija prijetnje smrću.

Naime, Kejtlin Volf iz Lisburga na Floridi snimljena je kako sinčiću gura glavu u wc šolju da bi ga kaznila zbog psovanja. Video koji je snimio njen stariji sin brzo se proširio društvenim mrežama, a ljude širom svijeta razbesnelo je ovakvo ponašanje.

Ona tvrdi da se to dogodilo iz šale, iako je očigledno da se dječak nije smijao dok ga je držala za ruke i naglavačke gurala u šolju, već plakao i vikao: “Ne”.

“Kad je opsovao htjela sam da mu operem usta sapunom, ali nakon što je od mene bježao punih deset minuta, kad sam ga napokon uhvatila palo mi je na pamet da mu gurnem glavu u wc šolju iz šale”, kaže Kejtlin.

Dodala je i da je dječak tražio da to ponovi.

“Da je moj drugi sin nastavio da snima, čuli biste kako viče da to učinim ponovo. Jasno mu je da ga neću povrediti.Samo smo se igrali”.

“Treba te staviti u zatvor.”Jadno dijete, treba ga skloniti od ove ku*ke”, “Ti si zlo. Kakva majka to može da učini svom djetetu?”, “Već to kako ga drži za ruke može da rezultira time da mu slomi ruku”, nizali su se komentari šokiranih ljudi, a Kejtlin tvrdi da je primila i brojne pretnje smrću i da je zbog svega morala da traži zaštitu policije.

Index

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com