UŽAS U PODGORICI: Tinejdžer pretukao i opljačkao starca (83)! (FOTO) - Volim Podgoricu

UŽAS U PODGORICI: Tinejdžer pretukao i opljačkao starca (83)! (FOTO)

Starac od 83 godine danas je pretučen i opljačkan na Starom aerodromu, i to je učinio dječak!

Kako saznaje Portal Volim Podgoricu, starac je jutros došao u burekdžinicu Stari, kupio pizzu i izašao. Ispred burekdžinice je bio tinejdžer romske nacionalnosti (identitet je poznat redakciji) napao je starca, odvukao ga je u obljižni ulaz, udarao i vukao po stepenicama, da bi mu oteo novčanik sa novcem i bankovnim karticama i pobjegao.

Užasnute komšije i prolaznici bili su na licu mjesta, a starac je završio u Urgentnom centru, na sreću bez ozbiljnijih povreda.  Kako su nam rekli njegovi najbliži, policija je ubrzo uhvatila napadača, koji je sve priznao i rekao gdje je bacio novčanik.

On je, kako navode, već dobro poznat policiji upravo po napadima i pljačkanju starijih i nemoćnih Podgoričana.

-Srećom je prošao bez ozbiljnijih povreda, ali smo svi u naselju šokirani ovim što se dogodilo, rekli su naši sagovornici. – Žalosno je da više ni stari i nemoćni nisu bezbjedni, i da razbojnici ne prezaju ni od čega.

4 komentara

  1. This web-site is actually a walk-through you discover the data you desired in regards to this and didn’t know who must. Glimpse here, and you’ll certainly discover it.

  2. I actually still cannot quite feel that I could become one of those reading the important guidelines found on your web blog. My family and I are truly thankful for your generosity and for providing me potential to pursue our chosen career path. Many thanks for the important information I obtained from your web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com