OTKRIVENA NAJVEĆA ĐOKOVIĆEVA TAJNA: Patrijarh Pavle je URADIO OVO, a posle toga Novak je pobjedio 44 puta zaredom - Volim Podgoricu

OTKRIVENA NAJVEĆA ĐOKOVIĆEVA TAJNA: Patrijarh Pavle je URADIO OVO, a posle toga Novak je pobjedio 44 puta zaredom

O ovom događaju se malo zna, a ispričaćemo vam ga i to na dan, kada je prije 104 godine rođen patrijarh srpski gospodin Pavle. Riječ je o susretu Njegove svetosti i najboljeg srpskog tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

“Novak je dijete koje je rođeno sa anđelima. Ispričaću vam jednu priču iz vremena našeg patrijarha Pavla, koga mi svi u porodici smatramo za živog sveca”, počeo je priču Novakov otac, Srđan Đoković u intervjuu za TV Hram.

 

“Patrijarh Pavle je bio na VMA. Mi kada smo ušli kod njega u sobu, on je sjedio u nekoj fotelji. Bila je cijela porodica, sjedjeli smo na njegovom krevetu, a Novak je sjedio pored patrijarha na stolici. Patrijarh Pavle je bio u nekom stanju polusna. Đakon mu je govorio: “Stigao je Novak Đoković, blagoslovite ga.”

Patrijarh Pavle se u jednom trenutku okrenuo ka Novaku i rekao mu: “Sine, Bog te blagosiljao. Od tog momenta je krenula nevjerovatna ekspanzija njegovog uspjeha u svakom pogledu. On je od tog momenta imao 44 pobjede zaredom. Osvojio je ne znam koliko turnira, i postao broj jedan”, ispričao je Srđan Đoković.

Podsjetimo, prije nekoliko godina sam Novak Đoković je rekao da mu je patrijarh Pavle uzor i da iz njegovih misli i života crpi snagu da bude čovječan i otvoren prema svakom

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com