EMINA ADROVIĆ NA SLOBODI - Volim Podgoricu

EMINA ADROVIĆ NA SLOBODI

Nakon što je odbijena žalba Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru na odluku Osnovnog suda u tom gradu kojom je prihvaćeno jemstvo Emini Adrović (23) iz Budve, ona je puštena da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Naime, Viši sud odbio je žalbu kotorskog Tužilaštva prošlog petka, koje se i ranije žalilo na odluku o prihvatanju jemstva od 218.662 eura za Adrović, pišu Dnevne novine.

Adrović se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. jula u Bečićima, u kojoj je poginuo državljanin Srbije Miloš Vukomanović, dok je njegova vjerenica Snežana Rudinac teško povrijeđena.

U optužnici kotorskog tužilaštva navodi se da je optužena, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom “Audi”, krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na dionici gdje je ograničenje 50 kilometara na sat. Iako je bila svjesna da može počiniti krivično djelo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći spriječiti, piše između ostalog u optužnici.

Nailazeći na raskrsnicu i pješački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim dijelom automobila udarila u njih. Ona je tužiocu ispričala da je saobraćajna traka kojom je krenula bila slobodna, da bi se u jednom trenutku iznenada, neočekivano dvoje pješaka vratilo trčećim korakom nazad, te da nije imala drugog izbora.

Dnevne novine

1 komentar

  1. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com